Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Drum național din Satu Mare, sub zăpadă. Drumarii dorm?! (FOTO&VIDEO)

drum nationalDrumul Național Satu Mare-Supur nu a fost deszăpezit azi noapte deși a nins aproape tot timpul. Sau cel puțin asta se poate constata din fotografiile și imaginile video trimise de un cititor PortalSM. 

Se pare că până la intrarea în judeţul Satu Mare, pe teritoriul județului Sălaj, drumarii au lucrat. Însă de la limita dintre cele două județe drumul se află sub zăpadă.

”De la kilometrul zero și până la intrarea în municipiul Satu Mare drumul nu a fost deszăpezit. Drumarii dorm sau îi doare fix în 14”, ne-a mai spus sătmăreanul, care azi noapte s-a întors acasă de undeva din țară. 

Cum DN 19 este un drum național și european, sarcina de a-l deszăpezi nu revine societăților aflate sub contract cu Consiliul Județean Satu Mare. În acest caz, contractele de deszăpezire sunt semnate direct de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. 

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

8 comentarii

  1. fix pix Răspunde

    DEMISIA BUD SI PATAKI
    sau pe voi va doare fix in pix de populatia judetului si va intereseaza doar propriile smenuri
    Idem si pentru Gaborila din Satmar,ar fi trebuit sa iasa cu tacsu si cu maskulik sa deszapezeasca ulitele daca Florisalul nu a facut-o!

    • gigi Răspunde

      ba, tu esti prost? nu stii sa citescti ca CJ n-are nicio treaba cu Drumurile Nationale. de aia se ocupa CNADNr. dar, postaci sunteti multi.

  2. Gigi Răspunde

    Extraordinar!!!Senzational!!!Breaking news!!!
    Din cate se vede mergea foarte bine acest domn care filmeaza!Nu a ramas blocat pe undeva nimic….
    Atata scandal pentru 2 cm de zapada!!!
    Comozi v-ati mai obisnuit

    • Putori nesimtite Răspunde

      Alt prost!Tu crezi ca zăpada trebuie îndepărtată ca nu se circula “bine” sau ca nu se circula in condiții de siguranța?Masina merge nu-i problema dar o poți controla in siguranța,poți frâna in siguranța la fel ca pe asfalt fie el si ud?Unde mai pui ca se plătesc sume amețitoare pentru aceste dezăpeziri care iată nici nu au loc.

      • Gigi Răspunde

        Prietene consider ca esti PROST crescut,nu stii sa vorbesti si nu bag in seama.
        Sfat pentru tine si pentru toti ceilalti carora li se pare ca 2 cm de zapda reprezinta potopul!
        Circuli prudent in Perioada asta pentru ca IARNA NU-I CA VARA!!

        • cicănfrais Răspunde

          pacat ca tu esti prost tot anul indiferent de anotimp!tocmai ca este vorba doar de doi centimetrii de zapada nu ar fi probleme in a fi curatati.ce se faceau daca era vorba de doi metrii ca in sud.l

    • mda Răspunde

      Atata timp cat unei firme de dezapezire ii intra milioane de euro in cont pentru perioada de iarna , sau cand pe 2 cm de zapada poti sa o iei razna,DA o sa facem scandal !! Pentru ca este absurd sa vezi cacatii cum arunca sare din remorca tractoarelor din ’67 si ii doar in pl de masinile si bunurile altora si nu sunt in stare sa curete un cacat de drum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.