PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cheltuieli SF pentru parcări supraetajate la Satu Mare. Primăria comandă două

Primăria Satu Mare are în vedere cheltuirea a aproape 4 milioane de lei doar pentru elaborarea unor studii de fezabilitate (SF), sau cel puțin asta se poate constata parcurgând proiectul de buget al municipiului Satu Mare pe anul 2017.

Astfel, sunt prevăzute cheltuieli în valoare de 260 de mii de lei în vederea elaborării SF-urilor pentru parcările supraetajate din spatele Magazinului Someșul și de pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 5. În ceea ce privește ultima locație, aici s-au mai cheltuit în trecut o groază de bani pentru elaborarea unui SF pentru Biblioteca Județeană.

De asemenea, mai sunt prevăzute 130 de mii de lei pentru elaborarea unui SF pentru Sala Polivalentă, 130 mii lei  – bazin de înot, 100 mii lei – reabilitare Lacul Cubic, 130 mii lei – reabilitare Parcul Central (Libertății) sau 177 mii lei pentru reabilitarea Grădinei Romei.

Totodată, mai este prevăzută suma de 170 de lei în vederea elaborării unui SF pentru construirea podului pietonal și pentru bicicliști de peste râul Someș.