Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Cheltuieli SF pentru parcări supraetajate la Satu Mare. Primăria comandă două

parcarePrimăria Satu Mare are în vedere cheltuirea a aproape 4 milioane de lei doar pentru elaborarea unor studii de fezabilitate (SF), sau cel puțin asta se poate constata parcurgând proiectul de buget al municipiului Satu Mare pe anul 2017.

Astfel, sunt prevăzute cheltuieli în valoare de 260 de mii de lei în vederea elaborării SF-urilor pentru parcările supraetajate din spatele Magazinului Someșul și de pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 5. În ceea ce privește ultima locație, aici s-au mai cheltuit în trecut o groază de bani pentru elaborarea unui SF pentru Biblioteca Județeană.

De asemenea, mai sunt prevăzute 130 de mii de lei pentru elaborarea unui SF pentru Sala Polivalentă, 130 mii lei  – bazin de înot, 100 mii lei – reabilitare Lacul Cubic, 130 mii lei – reabilitare Parcul Central (Libertății) sau 177 mii lei pentru reabilitarea Grădinei Romei.

Totodată, mai este prevăzută suma de 170 de lei în vederea elaborării unui SF pentru construirea podului pietonal și pentru bicicliști de peste râul Someș. 

11 comentarii

  1. Sătmăreanul Răspunde

    Dacă face de ce face,cînd nu face atunci de ce nu face !

  2. FELI Răspunde

    Parcarile din Micro 17,Carpatii 2 cand avetii de gand sa-l facetii fara atatea S.F.

    • cârcotaş Răspunde

      Nu ies bune fără SF.

    • matroz Răspunde

      @feli:cred ca atunci cand se va putea parca in studii de fezabilitate!!Ca intotdeauna banii se se duc pe studii pe care nu le vaiorifica nimeni.Dar intra in buzunarul cuiva!!!!Ce credeti,daca s-ar gasi cineva sa faca o plangere penala impotriva celor care au comandat studii de acest gen si nu le-au valorificat in vecii vecilor,am mai avea candidati la functia de primar????

  3. un circotas Răspunde

    ESTE EXAGERAT DE MULT ! CE SA FACEM NIMENI NU VERIFICA N I M I C !

  4. yuri gagarin Răspunde

    Felicitari,in sfirsit avem un primar gospodar

  5. laurentiu Răspunde

    keserkeni un pod nu a fost in stare sa REPARE! Sa-si dea demisia si sa-l lase pe Maskulik!

  6. Avram Răspunde

    Feli, de parcarile din M17 si CII intreaba la DNA. Poate aflam asa cand il leaga pe Coica!

  7. Nicolae Răspunde

    Da bine spus SF(stiintifico-fantastice) in loc sa se ocupe de al treilea pod, mai bine ne ocupam de toate si pana la urma nu mai facem nimic.

  8. mirela Răspunde

    Eu sunt curioasa cand e in stare tentativa asta de primar sa faca parcarile incepute de Coica in 17??? In micro 16 arata uman dar cretinul de kereskeni nu continua lucruri bune doar ca au fost initiate de fostul!!!

    • Norick Răspunde

      Degeaba lingi draga , trenul s-a dus spre Oltenia…
      P.S. se pare ca ai probleme grave cu memoria : garajele din M17 au fost daramate de 2 ani ,sau poate 3, cu mare tam-tam in legatura cu reconstruire.:-P 🙂
      Weekend placut sa ai fara multe batiste igienice…;-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.