PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fuego, în concert la Satu Mare. Când și unde

Primăvara aduce în orașul Satu Mare muzica ușoară românească, într-o feerie a emoțiilor și a dragostei, prezentată de inconfundabilul Paul Surugiu-Fuego. Artistul va susține un concert la Satu Mare prezentând  un spectacol grandios – „LĂSAȚI-MI MUZICA!” – celebrând de această dată, 10 ani de turnee naționale.

În cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely. “LĂSAȚI-MI MUZICA!” este felul prin care Paul Surugiu arată publicului său că arta ne face fericiți, chiar și atunci când ne așteptăm mai puțin. 

„Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emoție și bucurie la un loc, mai mult decât câteva sunete așezate pe o bandă și un text aruncat la întâmplare unui artist să-l recite pe o coloană sonoră. „Lăsați-mi muzica!” este despre mine și arta mea, despre voi, publicul meu și toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiștilor români și o feerie a primăverii în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje și emoții speciale. Ne vom aduce aminte de părinți, de acasă, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita și vom lăsa cântecul să vorbească de la sine. Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica ușoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate și mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulți se grăbesc să le facă uitate. Oricum ar fi, lăsați-mi muzica! Vă aștept cu drag!”, a descris Fuego acest spectacol.

La Satu Mare spectacolul ”Lăsați-mi muzica”, prezentatd e Fuego, va avea loc în data de 27 martie, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Prețul unui bilet este de 60 de lei și poate fi achiziționat de  AICI.