PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Imagini de la tragedia din Iojib. O femeie a murit (FOTO)

Pompierii sătmăreni au dat publicității primele imegini de la tragedia de azi dimineață produsă între localitățile Iojib și Apa, când o femeie în vârstă de 55 de ani din Satu Mare și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație. 

”În urma impactului violent dintre un autoturism și un autotren, conducătorul autoturismului a rămas blocat în mașină. După ce a fost extrasă din maşină de către echipajul de terapie intensivă S.M.U.R.D., care a ajuns primul la locul accidentului, victimei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, deoarece era în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta nu a mai putut fi salvată și a fost declarată decedată”, se arată într-un comuniocat de presă remis de ISU Satu Mare. 

Potrivit celor spuse de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul autotrenului, în vârstă de 25 de ani, din Baia Mare. 

Acesta, la un viraj spre dreapa, nu s-a asigurat și a intrat pe contrasens. Din sens opus mergea spre Baia Mare o femeie în vârstă de 55 de ani din Satu Mare, care a intrat cu autoturismul sub remorca autotrenului, În cele din urmă victima a decedat.