PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mână criminală. Casă incendiată la Solduba

O mână criminală a incendiat o casă la Solduba. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit, în cursul acestei nopţi, la o casă de locuit situată pe raza localităţii Solduba, incendiul fiind anunţat prin 112, în jurul orei 02:04. Salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Crucişor . 

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.  Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: acoperişul şi tavanul locuinţei (aproximativ 60 m2), ferestrele şi uşile din lemn, documentele personale ale proprietarului şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.