Ultima actualizare: azi, 13:42
Locale

Mână criminală. Casă incendiată la Solduba

incendiuO mână criminală a incendiat o casă la Solduba. Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit, în cursul acestei nopţi, la o casă de locuit situată pe raza localităţii Solduba, incendiul fiind anunţat prin 112, în jurul orei 02:04. Salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând în colaborare cu pompierii voluntari ai SVSU Crucişor . 

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.  Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: acoperişul şi tavanul locuinţei (aproximativ 60 m2), ferestrele şi uşile din lemn, documentele personale ale proprietarului şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bestii cu chip de om. Câine ars într-un cartier al municipiului Satu Mare

Un câine a fost găsit ars în cartierul Sătmărel, care aparține de municipiul Satu Mare, chiar pe strada Principală.  Reprezentanții...

Închide