PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Patronul unui hotel din Tășnad a căzut de pe acoperișul clădirii. E în comă

UPDATE: După numai câteva ore cât a fost internat la Terapie Intensivă, patronul hotelului Doina din stațiunea Turistică Tășnad a decedat. După ce a căzut de la aproape 15 metri înălțime, de pe acoperișul hotelului pe care-l patrona, trupul bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost zdrobit la impactul cu solul. Medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. 

Patronul unui hotel din Tășnad a căzut în gol de pe acoperișul clădirii. În urma impactului cu solul, bărbatul se află în comă la Terapie Intensivă.

Totul s-ar fi produs în această dimineață. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi urcat pe acoperișul hotelului pentru a face unele reparații sau pentru a aranja ceva acolo. Din nefericire, nu s-a asigurat în niciun fel.

La un momentdat, însă, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 15 metri înălțime.

Impactul cu solul a fost aproape fatal pentru bărbat care a intrat în comă. Ajunși la fata locului, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență a reușit să-l stabilizze după care bărbatul a fost transportat urgent la Spitalul Județean Satu Mare unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Starea pacientului este extrem de gravă, el aflându-se în comă profundă. Surse medicale au declarat pentru PortalSM că sunt șanse foarte mari ca victima să fie transportată cu un elicopter SMURD la Cluj sau chiar la București.