Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Patronul unui hotel din Tășnad a căzut de pe acoperișul clădirii. E în comă

patron

UPDATE: După numai câteva ore cât a fost internat la Terapie Intensivă, patronul hotelului Doina din stațiunea Turistică Tășnad a decedat. După ce a căzut de la aproape 15 metri înălțime, de pe acoperișul hotelului pe care-l patrona, trupul bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost zdrobit la impactul cu solul. Medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze. 

Patronul unui hotel din Tășnad a căzut în gol de pe acoperișul clădirii. În urma impactului cu solul, bărbatul se află în comă la Terapie Intensivă.

Totul s-ar fi produs în această dimineață. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, s-ar fi urcat pe acoperișul hotelului pentru a face unele reparații sau pentru a aranja ceva acolo. Din nefericire, nu s-a asigurat în niciun fel.

La un momentdat, însă, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 15 metri înălțime.

Impactul cu solul a fost aproape fatal pentru bărbat care a intrat în comă. Ajunși la fata locului, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență a reușit să-l stabilizze după care bărbatul a fost transportat urgent la Spitalul Județean Satu Mare unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Starea pacientului este extrem de gravă, el aflându-se în comă profundă. Surse medicale au declarat pentru PortalSM că sunt șanse foarte mari ca victima să fie transportată cu un elicopter SMURD la Cluj sau chiar la București. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.