PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Un consilier județean arată dezastrul din spital: consultații cu spatula ruginită

Consilierul județean PSD, Ciprian Ardelean, a atras astăzi atenția, în cadrul ședinței Consiliului Județean, asupra dezastrului care există în Spitalul Județean Satu Mare, în general, și la Secția Chirurgie Facială, în special. Acesta a atras atenția că aici sunt spatule ruginite, pereți nezugrăviți. El a arătat şi că în multe cazuri personalul este obraznic și vorbește urât cu pacienții. 
 
”Am fost la secţia de chirurgie maxilo-facială, unde un doctor foarte bun abia îşi desfăşoară activitatea pentru că pereţii cad pe dânsul, pentru că ustensilele le-am văzut personal, nu numai sunt învechite, dar unele spatule sunt ruginite. Nu stai foarte comod când trebuie să te consulte cu o spatulă ruginită. Am văyut și oameni profesioniști, dar și oameni care se comportă urât cu pacienții”, a arătat Ciprian Ardelean. 
 
Președintele Pataki Csaba a arătat că noul manager a preluat Spitalul Județean cu un deficit de 10 milioane de lei iar ceea ce s-a întâmplat anul trecut urmează să fie analizat din toate punctele de vedere. Pataki a mai arătat că se pregăteşte un proiect de mare anvergură pentru modernizarea mai multor secții din cadrul spitalului.