Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Un consilier județean arată dezastrul din spital: consultații cu spatula ruginită

spitalul judeteanConsilierul județean PSD, Ciprian Ardelean, a atras astăzi atenția, în cadrul ședinței Consiliului Județean, asupra dezastrului care există în Spitalul Județean Satu Mare, în general, și la Secția Chirurgie Facială, în special. Acesta a atras atenția că aici sunt spatule ruginite, pereți nezugrăviți. El a arătat şi că în multe cazuri personalul este obraznic și vorbește urât cu pacienții. 
 
”Am fost la secţia de chirurgie maxilo-facială, unde un doctor foarte bun abia îşi desfăşoară activitatea pentru că pereţii cad pe dânsul, pentru că ustensilele le-am văzut personal, nu numai sunt învechite, dar unele spatule sunt ruginite. Nu stai foarte comod când trebuie să te consulte cu o spatulă ruginită. Am văyut și oameni profesioniști, dar și oameni care se comportă urât cu pacienții”, a arătat Ciprian Ardelean. 
 
Președintele Pataki Csaba a arătat că noul manager a preluat Spitalul Județean cu un deficit de 10 milioane de lei iar ceea ce s-a întâmplat anul trecut urmează să fie analizat din toate punctele de vedere. Pataki a mai arătat că se pregăteşte un proiect de mare anvergură pentru modernizarea mai multor secții din cadrul spitalului. 
 

11 comentarii

 1. x-ulescu Răspunde

  Ce zice Cipri, si ce intelege Pataki?! Data viitoare traduceti in ungireste sa inteleaga :))

  • Satmarean Răspunde

   și tu încearcă să scrii corect românește dacă tot te …. grija limbii române…

 2. Feri Răspunde

  Ma Bula, da pana mai ieri cine a condus județul si spitalul ? Papa de la Roma ? Tu cand erai mare consilier al nu stiu cui, ce ai facut, de ce nu ai vegheat ?

 3. Paul Miron Răspunde

  Ciprian si mai cum ?

 4. Simbou Răspunde

  Ce de oameni teatrali care cred ca toti cetatenii sunt fraieri bah frate cine a condus si conduce Consiliul judetean mai ales acum prin institutii subordonate? Ce penibilitate….

 5. Ghita Răspunde

  ceea ce zice acest domn Ciprian sunt cuvintele lui Govor si frustrarea Ardeleanului ca nu va fi vicepresedinte! Urmatorul vicepresedinte Nicolae Bura!

 6. Reflector Răspunde

  Ce vreti domnilor PSD nu conteaza in judet,au presedinte ? Cine dracu mai reprezinta electoratul lor? Este debandada totala normal ca UDMR ISI face de cap.

 7. Pcristul Răspunde

  Pcr, pcr, domnup Ardelean este marioneta Pcr. O ultima strigare a consilierului judetean Ciprian inainte de a ramane tot consilier judetean

 8. ghicitoare nenorocita Răspunde

  urmatorii pasi in administratia locala, Bura Nicolae vicepresedinte, Mircea Govor administrator public, o rocada dupa aproximativ un an care va relansa munca si proiectele la Consiliul Judetean! Pataki si Rus, fara Govor ei sunt inutili, doar ca ocupa functii la judet, nu tu proiecte, nu tu impunere in fata angajatilor, nu tu intrare la Bucuresti.

 9. vlad, tepes Răspunde

  kakati astia amu descopera lipsurile cand ei personal ajung in spital. …..a voastra de banditi!

 10. Berinde Vasile Răspunde

  Spunea domnu cosiler ca a fost la un medic pentru o problema maxilo-faciala.Ma intreb daca problema vine de la acea nunta din Oas cand cativa domnini l-au bumbacit bine.Si apoi l-au dat cu FOTOGHIN!!!
  Osenii stiu pe unde-a umblat…
  Acum no, mai raman sechele…
  Dar daca a vazut asa ceva desi nu cred de ce nu a mers direct la Medicul sef, Fanea, sau la Paula Mare…E mai spectaculos in sedinta sa ataci managerul …Dar acum pazea, dom consilier ca si managerul se stie la maxilo faciale… la dat cu capu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.