PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident în Bixad. Un tânăr beat s-a urcat pe moped şi s-a oprit într-un copac

Accident în Bixad. Un tânăr din Bixad este cercetat de poliţişti după ce, beat fiind, a condus un moped şi s-a oprit într-un copac. El nu avea nici permis, iar mopedul nu era nici înmatriculat.

În data de 14.04.2017, la ora  18:30, polițiștii negreșteni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în comuna Bixad a avut loc un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 27 de ani din localitate, a condus un moped și după ce a pierdut controlul asupra lui, a intrat in coliziune cu un copac aflat in afara părţi carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia.

Verificările ulterioare au stabilit că  tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolemiei de 0,83ml/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză este cercetat în prezent pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Sursa: Poliţia Satu Mare