Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Accident în Bixad. Un tânăr beat s-a urcat pe moped şi s-a oprit într-un copac

Accident în Bixad. Un tânăr din Bixad este cercetat de poliţişti după ce, beat fiind, a condus un moped şi s-a oprit într-un copac. El nu avea nici permis, iar mopedul nu era nici înmatriculat.

În data de 14.04.2017, la ora  18:30, polițiștii negreșteni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în comuna Bixad a avut loc un accident rutier. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 27 de ani din localitate, a condus un moped și după ce a pierdut controlul asupra lui, a intrat in coliziune cu un copac aflat in afara părţi carosabile. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia.

Verificările ulterioare au stabilit că  tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat, iar la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolemiei de 0,83ml/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză este cercetat în prezent pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Trebuia să-și rupă gâtul! Ăștia nu merită să trăiască!

  2. Johnny Bravo Răspunde

    Ai dreptate!!!! Toti fraierii si smecherii sa moara in accident singuri !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.