PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident grav la Satu Mare. Un șofer bine băut a lovit o femeie

Un accident grav de circulație, soldat cu rănirea unei femei, s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, în municipiul Satu Mare.

Evenimentul s-a produs la intesecția străzilor Ravensburg și Prahovei, din Micro 15, unde un șofer în vârstă de 49 de ani, aflându-se la volanului unui autoturism, a lovit o femeie în vârstă de 43 de ani, din satu Mare, care s-a angajat în tranversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, femeia a fost rănită și a fost transportată la Urgențe de o ambulanță SMURD.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu alcooltest-ul. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, acesta avea o alcoolemie de 0,78 mg în aerul pur expirat.

Șoferul, care se afla într-o stare destul de avansate de ebrietatea, conform alcoolemiei pe care o avea, riscă acum două dosare penale. Unul probabil, pentru vătămare din culpă, în funcție de diagnosticul pe care-l vor pune medicii de la Urgențe, și unul singur, pentru conducerea unui automobuil sub infleunța alcoolului.