Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

Accident grav la Satu Mare. Un șofer bine băut a lovit o femeie

Un accident grav de circulație, soldat cu rănirea unei femei, s-a produs astăzi, în jurul orei 17.30, în municipiul Satu Mare.

Evenimentul s-a produs la intesecția străzilor Ravensburg și Prahovei, din Micro 15, unde un șofer în vârstă de 49 de ani, aflându-se la volanului unui autoturism, a lovit o femeie în vârstă de 43 de ani, din satu Mare, care s-a angajat în tranversarea străzii prin loc nepermis. În urma impactului, femeia a fost rănită și a fost transportată la Urgențe de o ambulanță SMURD.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șofer cu alcooltest-ul. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, acesta avea o alcoolemie de 0,78 mg în aerul pur expirat.

Șoferul, care se afla într-o stare destul de avansate de ebrietatea, conform alcoolemiei pe care o avea, riscă acum două dosare penale. Unul probabil, pentru vătămare din culpă, în funcție de diagnosticul pe care-l vor pune medicii de la Urgențe, și unul singur, pentru conducerea unui automobuil sub infleunța alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.