PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbatul dispărut a fost găsit în pădurea unde lupii au sfâşiat 40 de oi

Mobilizare exemplară la Păuleşti. Comunitatea locală a pornit la căutarea bărbatului de 85 de ani, suferind de Alzheimer, care a dispărut de la căminul de bătrâni şi a fost găsit. Doi tineri l-au găsit în pădurea de lângă Păuleşti, după două zile de la dispariţie.

“Bunicul meu a fost gasit VIU si TEAFAR!!!! acum la ora 15:30 (ora Romaniei) dupa 2 zile si 2 nopti de stat in frig si ploaie. A fost gasit in Gradina Nucilor, padure pe malul Somesului in Paulesti, Satu Mare. (Loc in care cu o saptamana inainte lupii au atacat 40 de oi). Bunicul a fost dus de urgenta la spital si am reusit sa vorbim cu el la telefon si este in stare buna si foarte lucid!

Nu am cuvinte sa multumesc tuturor. Atat de multa lume s-a implicat in cautarea bunicului meu. In zilele de Pasti oamenii au pus pregatirile deoparte si ne-au ajutat! Exista OMENIE, CIVISM si HUMANITATE in Romania! Fiecare ati pus mana de la mana si ne-ati ajutat!

Va multumesc din toata inima si sufletul meu pentru gestul vostru nobil. S-au adunat sute de oameni: Familia noastra din Satu Mare, amici, fosti colegi din liceu, vecini, politia judeteana, politia locala, jandarmeria, scafandri, oameni cu barci, copii din Paulesti, detectivi particulari, oameni care au pus sute de afise prin tot orasul si satele alaturate, oameni care nu aveau nici o legatura cu bunicu care s-au alaturat acestei cauze. Oamenii au imprimat si pus afise pe stalpi, anunturi la televizor, la radio, la jurnale. Tot orasul si satul era in alerta maxima, implicare totala.

Multumim si celor din Canada care au sunat cunostinte in Romania, si ne-au ajutat de aici cum au putut.

Oamenii s-au mobilizat exemplar in Satu Mare cu mic cu mare si fiecare si-a adus personal aportul lui in aceasta cauza. Apreciem din toata inima pentru implicare si asteptam cu nerabdare ca sa va putem multumii si personal in viitorul apropiat”, a scris nepoata acestuia, pe facebook.