Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Bărbatul dispărut a fost găsit în pădurea unde lupii au sfâşiat 40 de oi

Mobilizare exemplară la Păuleşti. Comunitatea locală a pornit la căutarea bărbatului de 85 de ani, suferind de Alzheimer, care a dispărut de la căminul de bătrâni şi a fost găsit. Doi tineri l-au găsit în pădurea de lângă Păuleşti, după două zile de la dispariţie.

“Bunicul meu a fost gasit VIU si TEAFAR!!!! acum la ora 15:30 (ora Romaniei) dupa 2 zile si 2 nopti de stat in frig si ploaie. A fost gasit in Gradina Nucilor, padure pe malul Somesului in Paulesti, Satu Mare. (Loc in care cu o saptamana inainte lupii au atacat 40 de oi). Bunicul a fost dus de urgenta la spital si am reusit sa vorbim cu el la telefon si este in stare buna si foarte lucid!

Nu am cuvinte sa multumesc tuturor. Atat de multa lume s-a implicat in cautarea bunicului meu. In zilele de Pasti oamenii au pus pregatirile deoparte si ne-au ajutat! Exista OMENIE, CIVISM si HUMANITATE in Romania! Fiecare ati pus mana de la mana si ne-ati ajutat!

Va multumesc din toata inima si sufletul meu pentru gestul vostru nobil. S-au adunat sute de oameni: Familia noastra din Satu Mare, amici, fosti colegi din liceu, vecini, politia judeteana, politia locala, jandarmeria, scafandri, oameni cu barci, copii din Paulesti, detectivi particulari, oameni care au pus sute de afise prin tot orasul si satele alaturate, oameni care nu aveau nici o legatura cu bunicu care s-au alaturat acestei cauze. Oamenii au imprimat si pus afise pe stalpi, anunturi la televizor, la radio, la jurnale. Tot orasul si satul era in alerta maxima, implicare totala.

Multumim si celor din Canada care au sunat cunostinte in Romania, si ne-au ajutat de aici cum au putut.

Oamenii s-au mobilizat exemplar in Satu Mare cu mic cu mare si fiecare si-a adus personal aportul lui in aceasta cauza. Apreciem din toata inima pentru implicare si asteptam cu nerabdare ca sa va putem multumii si personal in viitorul apropiat”, a scris nepoata acestuia, pe facebook.

 

2 comentarii

  1. Un trecator Răspunde

    Atenție, nu confundați pădurea Nucilor de lângă Someș din localitatea Paulesti unde a fost gasit batranelul, cu pădurea de la Ruseni unde au fost sfasiate cele 40 de oi! Locuitorii din Satu Mare nu se vor mai plimba pe dig de frica lupilor voștri imaginari. :)))

  2. Mihaela Răspunde

    Tremur inca , sunt intr-o stare de soc amestecat cu oboseala .Minunea s-a intamplat si inca parca nu pot sa imi revin. Am trait doua zile de cosmar pe care nu le doresc nimanui , doua zile de adrenalina maxima ! Datorita voua , tuturor celor care ne-ati ajutat , azi am putut sa imi aud tatal dinnou la telefon. Nu am cuvinte sa va multumesc! Sunteti EXTRAORDINARI !!! Sunteti MINUNATI !!! Azi am primit cateva lectii de viata pe care nu le poti invata decat daca le traiesti . Rude, fosti colegi, prieteni oameni care ne cunosc sau nu au inteles ca este nevoie de ajutor si au sarit sa ajute fara sa se gandeasca cate pregatiri pentru Paste mai au de facut acasa, au lasat tot si au venit. Datorita voua tatal meu este viu, a fost consultat de medici si se afla in afara oricarui pericol . In numele meu si al familiei mele va multumesc din inima tuturor celor care au participat la cautari fie ziua sau noapte si cu lanterne au cutreierat si au scotocit fiecare carare .Multumesc pompierilor, politistilor si jandarmilor care au participat [unii au venit din ziua libera chiar].Multumesc Primariei din Paulesti si tuturor satenilor care au participat la cautari . Multumesc celor trei tineri salvatori Vlad Horotan , Alex Bratis si Robi Pascan care l-au gasit pe tatal meu. Multumesc celor care au imprimat si difuzat/lipit afise. Multumesc media: ziaristi,redactori, moderatori tv /radio care au inteles strigatul de ajutor si au difuzat anunturi . multumesc tuturor celor care ati trimis un gand bun sau ati spus o rugaciune .Multumesc si prietenilor din Canada care au fost alaturi de noi . De Paste ati dovedit cu totii ca trebuie sa fim mai buni , mai umani, mai iertatori. Nu trebuie sa gasim vinovati ,e vremea bucuriei , sa sarbatorim viata !!!! Va multumesc tuturor ca mi-ati facut un cadou nepretuit !!!! Va doresc tuturor sa aveti Sarbatori Fericite impreuna cu cei dragi . Eu le voi avea MINUNATE datorita voua!!!! Voi putea in curand sa-mi strang tatal in brate !!! HRISTOS A INVIAT!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.