PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Strada Diana, după o ploaie slabă. Standarde europene?

Lucrările pe mai multe străzi, inclusiv pe strada Diana din Satu Mare, sunt departe de a putea fi considerate la standarde europene.

Un sătmărean ne-a trimis o fotografie în care se vede cum stă apa pe strada proaspăt reabilitată. Lucrarea încă nu a fost recepţionată de Primăria Satu Mare.

“Va trimit o poza de pe strada Diana facuta azi dimineata dupa o ploaie slaba, strada care acuma este in reabilitare si se apropie de final inca nu este predata lucrarea dar suntem curiosi oare va fi acceptata o asemenea lucrare daca da este destul de trist deci nu avem ce astepta nici de la conducerea de acuma. Bine inteles lucrarea este executata de firma super profesionista care face si podul Decebal”, a scris acesta.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!