Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Strada Diana, după o ploaie slabă. Standarde europene?

Lucrările pe mai multe străzi, inclusiv pe strada Diana din Satu Mare, sunt departe de a putea fi considerate la standarde europene.

Un sătmărean ne-a trimis o fotografie în care se vede cum stă apa pe strada proaspăt reabilitată. Lucrarea încă nu a fost recepţionată de Primăria Satu Mare.

“Va trimit o poza de pe strada Diana facuta azi dimineata dupa o ploaie slaba, strada care acuma este in reabilitare si se apropie de final inca nu este predata lucrarea dar suntem curiosi oare va fi acceptata o asemenea lucrare daca da este destul de trist deci nu avem ce astepta nici de la conducerea de acuma. Bine inteles lucrarea este executata de firma super profesionista care face si podul Decebal”, a scris acesta.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

8 comentarii

  1. sm Răspunde

    Exista canalizare pe acea strada? In poza nu se vede nici o bucata de gura de canal. In acest caz trebuia lasata o mica distanta intre borduri, de vro 3-4 cm pe unde apa putea sa se infiltreze in sol si nu sa se aduna pe carosabil.

  2. Josua Răspunde

    Multumim inca odata Coica Dorel Costel pentr acest contract, mai vrei sa candidezi?

  3. incompetenta e mare Răspunde

    prin asta isi arata inca odata imcompetenta reprezentantii Primariei Satu Mare, in frunte cu Gabor care sta mai nou prin China cu saptamanile. in loc sa supravegheze modul de cheltuire a banului public. unde au fost reprezentantii Primariei si primarul nostru drag pe toata perioada executarii lucrarilor la acea strada? nu trebuiau sa faca vizite la fata locului in mod constant pentru a se supraveghea modul de executare a lucrarilor incepand cu primul strat de fundatie al drumului si pana la stratul de uzura? de nude stim daca a fost executata corect lucrarea, daca s-a respectat proiectul, grosimea fiecarui strat etc.? Du-te Gabor dupa Coica si lasa-ne ca ti-ai demonstrat deja incompetenta.

  4. incompetenta e mare Răspunde

    si legat de scurgerea apei de pe carosabil sau canalizare, ar trebui sa se faca public proiectul acestui drum, ca sa vedem si noi cine anume a gresit si cu ce. nu cred ca in proiect nu s-a gandit vreo solutie de scurgere a apei de pe carosabil in afara acestuia. toata apa de pe panta digului se scurge acuma pe drum si dupa cateva luni (sau cel tarziu dupa prima iarna) tot asfaltul se va macina chiar daca nu e trafic mare.
    solicitati voi de la portalsm sa se faca public proiectul drumului, sa stim si noi satmarenii cine anume a gresit in cazul asta. proiectantii care nu au prevazut scurgeri ale apei pluviale de pe carosabil si Primaria ca a acceptat un astfel de proiect sau societatea executanta care nu a respectat proiectul si Primaria care nu a supravegheat modul de executare a lucrarilor si modul in care a fost sau nu respectat proiectul. mi-e greu sa cred ca nu a fost gandita o modalitate de scurgere a apei de pe carosabil in acest caz cand drumul a fost proiectat la baza unei pante, la baza digului.

  5. laurentiu Răspunde

    Competenta lui keserkeni cel mai slab primar ce a fost vreodata in SM 🙂

  6. laci Răspunde

    primaria lui peste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.