PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Jucătorii Olimpiei și-au arătat din nou impotența fotbalistică

Jucătorii Olimpiei s-au făcut iar de rușine. Nu a reușit azi să invingă echipa suporterilor din Timișoara deși au jucat pe teren propriu.

Deși a început perfect, o victorie la Brașov, anul 2017 a fost unul cât se poate de groaznic pentru Olimpia Satu Mare. A urmat apoi un egal la Luceafărul Oradea după care a urmat o serie de neagră de șase înfrângeri, dintre care cea mai rușinoasă cea de la Clinceni, când sătmărenii aveau doi oameni în plus pe teren. Adică 18 puncte pierdute. Noroc că a câștigat trei puncte la ultimul meci de acasă când… a stat.

Astăzi, jucătorii Olimpiei nu au putut mai mult decât un egal acasă cu Timișoara și și-au arătat din nou impotența… fotbalistică.

Astfel, dacă la începutul lui 2017, când Olimpia era pe locul doi, la doar 5 puncte de lider, vorbeam de promovare și ne făceam griji unde vom joca în prima ligă, acum am ajuns pe 7, la 21 de puncte de lider, care a rămas același, Juventus București.

Toate acestea când Consiliul Local a alocat pentru Olimpia suma de 1,7 milioane de lei, iar joi, Consiliul Județean a alocat 700 de mii de lei pentru clubul sătmărean.

Din nefericire, însă, sătmărenii nu consideră actuala Olimpia echipa lor, echipa orașului, dovadă fiind și numărul foarte mic de spectatori care vin la meciurile de acasă ale echipei. E drept, nici nu prea au ce vedea. Sătmărenii își doresc să vadă pe teren jucători din Satu Mare, antrenați de antrenori sătmăreni, chiar dacă nu ar avea ”performanțele” de acuma.

Sătmărenii sunt lămuriți de actuala conducere. Ca ei sunt destui la Satu Mare, nu trebuie să aducem din altă parte. Poate chiar mai buni, dar mai ieftini. Vor ca echipa asta să fie a sătmărenilor.