Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Jucătorii Olimpiei și-au arătat din nou impotența fotbalistică

Jucătorii Olimpiei s-au făcut iar de rușine. Nu a reușit azi să invingă echipa suporterilor din Timișoara deși au jucat pe teren propriu.

Deși a început perfect, o victorie la Brașov, anul 2017 a fost unul cât se poate de groaznic pentru Olimpia Satu Mare. A urmat apoi un egal la Luceafărul Oradea după care a urmat o serie de neagră de șase înfrângeri, dintre care cea mai rușinoasă cea de la Clinceni, când sătmărenii aveau doi oameni în plus pe teren. Adică 18 puncte pierdute. Noroc că a câștigat trei puncte la ultimul meci de acasă când… a stat.

Astăzi, jucătorii Olimpiei nu au putut mai mult decât un egal acasă cu Timișoara și și-au arătat din nou impotența… fotbalistică.

Astfel, dacă la începutul lui 2017, când Olimpia era pe locul doi, la doar 5 puncte de lider, vorbeam de promovare și ne făceam griji unde vom joca în prima ligă, acum am ajuns pe 7, la 21 de puncte de lider, care a rămas același, Juventus București.

Toate acestea când Consiliul Local a alocat pentru Olimpia suma de 1,7 milioane de lei, iar joi, Consiliul Județean a alocat 700 de mii de lei pentru clubul sătmărean.

Din nefericire, însă, sătmărenii nu consideră actuala Olimpia echipa lor, echipa orașului, dovadă fiind și numărul foarte mic de spectatori care vin la meciurile de acasă ale echipei. E drept, nici nu prea au ce vedea. Sătmărenii își doresc să vadă pe teren jucători din Satu Mare, antrenați de antrenori sătmăreni, chiar dacă nu ar avea ”performanțele” de acuma.

Sătmărenii sunt lămuriți de actuala conducere. Ca ei sunt destui la Satu Mare, nu trebuie să aducem din altă parte. Poate chiar mai buni, dar mai ieftini. Vor ca echipa asta să fie a sătmărenilor.

14 comentarii

  1. Sebi Răspunde

    Tu fiind cine? Ca de semnat nu te-ai semnat, doar ti-ai dat cu parerea 🙂

  2. Norbi Răspunde

    Ma gandesc ca tu ai primit ceva banuti sau urmeaza sa primesti daca scrii asa articole. (Sau astepti ceva functie la club, la ofiter de presa ma refer cum a fost si Muresan primea bani de la club pentru nimic, iar acum e impotriva conducere ca nu mai e in functie.) Semneaza-te macar la articol daca esti asa tare in scris…

  3. This Răspunde

    Cine esti tu sa zici asta???

  4. Sorin Răspunde

    Foarte profesionist scris acest articol de “Autorul fara nume”!
    De ce nu ai curajul sa iti asumi cu nume si prenume acest articol?
    E usor sa improsti fara sa propui nimic!
    Chiar daca conjunctura a fost sa ajungem la un moment dat pe locul 2 este o premisa suficienta sa afirmi ca “lupti pentru promovare”??
    Sa nu fim copii si sa constientizam faptul ca daca aceasta echipa va rezista in primul rand financiar cativa ani in Liga a 2-a va fi o adevarata performanta!

  5. Daniel Răspunde

    Cine esti tu sa spui ca aceasta echipa nu este a satmarenilor. Vorbeai de antrenorii satmareni care? Respect pentru acesti jucatori si antrenori care fac cinste orasului si care joaca pentru aceste culori fara sa fie platiti de 5 luni. Spui ca au primit bani de la Consiliul Judetean dar de ce nu scri si ce datorii a lasat vechea conducere pentru ca acesti bani pe acele datorii de duc. Respect pentru jucatorii Olimpiei si lui Bogdan Andone.

  6. Afars Răspunde

    Afara cu cei doi din poza ajunge

  7. Seby Răspunde

    Echipa asta nu e Olimpia, vedeti si nr mic de suporteri. E o echipa infiintata in 2010 (de unde si denumirea echipei Olimpia2010) care nu detine istoria si palmaresul echipei fanion a Satmarului, adica in limbaj fotbalistic o simpla clona.
    Echipa asta s-a infiintat in 2010 pentru sinecuri de partid si sifonari de bani publici. Nici un investitor nu va prelua vreodata o echipa fara identitate, fara palmares si fara istorie. Clona asta de partid de poata denumirea echipei fanion a Satmarului (azi disparuta insa ce poata fi reinviata) sa se duca de unde a venit.

  8. privitor Răspunde

    Nu-i inteleg pe unii si pe altii. După parcursul asta dezastruos ce trebuia sa scrie despre Olimpia? Bravo băieți. Asa va vrem! Cand a fost de laudat, jucatorii au fost lăudați, dar acuma sunt de criticat.

  9. vasile Răspunde

    în momentul în care au marcat un gol, au deschis scorul şi au condus nu putem vorbi de impotenţă fotbalistică. Era normal şi firesc ca acest articol să fie semnat de autor, ceea ce nu s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că autorul nu-şi asumă responsabilitate pentru ceea ce a scris, fiind un laş, fricos şi fără coloană vertebrală. În rest eu voi ţine cu FC Olimpia indiferent de rezultatele pe care le va obţine.

  10. comentator Răspunde

    Anul trecut pe vremea asta jucam pe viaţă şi pe moarte cu Unirea Tărlungeni şi urma să jucăm baraj pentru evitarea retrogradării cu Gloria Buzău. Noroc cu falimentul echipei din Buzău. Că nici noi nu prea aveam bani de deplasare. Unii au memorie scurtă. Bogdan Andone a redresat echipa, echipă care în prima parte a campionatului şi-a depăşit condiţia. Pe româneşte antrenorul a făcut din căcat bici. Acum că atât a ţinut, asta este. Că şi fotbaliştii pe care îi avem sunt mult sub ce era acum 10-20 de ani în Divizia B sau C. Şi din această cauză nu sunt rezultate (nu numai din lipsa banilor), nu marcăm, ca să nu vorbesc de accidentări. Lipsă de condiţie fizică şi lipsă de tehnică. Preiei pasa şi mingea zoboară din tine 5-6 metri. Normal că adversarul te deposedează şi gata faza. Mai bine aţi săpa după datoriile lăsate de vechea gardă, cuantumul acestora este muuult mai mare decât se vorbeşte în spaţiul public. Nu e vorba numai de contractele cu jucătorii. Celelalte.

  11. timea Răspunde

    In articol perfect adevarat, cu datorii fara datorii echipa arata jalnic, da isi sduce aminte marele antrnor ca pe vremea cind i purta paltonul lui Sumudica la Astra, echipa nu luase bani de 8 adica opt luni si a cistigat campionatul, nu va ascundeti neputinta in spatele datoriilor ca nu mai merge, apropo la ultimul meci cred ca toti spectatorii incapeam in autocarul Olimpiei

  12. Relu Patratelu Răspunde

    S-au alocat 2.5 milioane de lei,adica peste 500000 de euro,bani din care se putea cumpara pentru spitalul judetean un RMN ,sa nu astepte bietii bolnavi luni intregi pentru programare la o investigatie la aparatul ce-l detine o firma privata !! Dar cine sa-i ia de guler pe cei care ajung sa hotarasca soarta banilor nostrii?De ce DNA nu verifica aceste aspecte,unde banul public este aruncat ca la gunoi si de unde se infrupta si unii dintre consilierii locali si judeteni care si-au ”tras” functii aiurea pe la Olimpia??!!

  13. Ghita Răspunde

    Caca maca! Doar o alta gaura neagra, care inghite banii publici! O jucarie penttu orgoliul cuiva!

  14. pop mihai Răspunde

    Sunt perfect de acord cu articolul, cineva tre buie sa raspunda , aici nu ma refer doar la jucatori si antrenori care sunt mediocri.,canducatorii au marea parte de vina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.