PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO/FOTO. Principalul suspect de comiterea accidentului de la Odoreu a fost prins

Principalul suspect de comiterea accidentului de aseară de la Odoreu a fost reținut de polițiștii sătmăreni. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat pentru PortalSM, că acesta se află în prezent în custodia poliției sătmărene. În urma discuțiilor pe care le va purta cu polițiștii sătmăreni se vor stabili cauzele și ce au determinat producerea accidentului de ieri seară de la Odoreu.

Reamintim faptul că aseară, în jurul orei 20.00, în Odoreu a avut loc un accident grav. Un Jeep cu numere de Satu Mare a lovit un pieton, după care s-a răsturnat și s-a oprit cu mașina într-un stâlp pe care l-a rupt. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Încă de aseară, de la producerea accidentului, polițiștii l-au căutat pe șoferul Jeep-ului. Acesta s-a predat autorităților astăzi, în jurul orei 12.00.

Pietonul lovit de șoferul fugar a fost transportat la Urgențe, acuzând dureri la picioare. După ce a primit îngrijirile medicale necesare la UPU, victima a fost lăsată acasă, refuzând internarea.