Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

VIDEO/FOTO. Principalul suspect de comiterea accidentului de la Odoreu a fost prins

Principalul suspect de comiterea accidentului de aseară de la Odoreu a fost reținut de polițiștii sătmăreni. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat pentru PortalSM, că acesta se află în prezent în custodia poliției sătmărene. În urma discuțiilor pe care le va purta cu polițiștii sătmăreni se vor stabili cauzele și ce au determinat producerea accidentului de ieri seară de la Odoreu.

Reamintim faptul că aseară, în jurul orei 20.00, în Odoreu a avut loc un accident grav. Un Jeep cu numere de Satu Mare a lovit un pieton, după care s-a răsturnat și s-a oprit cu mașina într-un stâlp pe care l-a rupt. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Încă de aseară, de la producerea accidentului, polițiștii l-au căutat pe șoferul Jeep-ului. Acesta s-a predat autorităților astăzi, în jurul orei 12.00.

Pietonul lovit de șoferul fugar a fost transportat la Urgențe, acuzând dureri la picioare. După ce a primit îngrijirile medicale necesare la UPU, victima a fost lăsată acasă, refuzând internarea.

11 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Da tare mare secret este cum il cheama?
    A asteptat sa iasa aburii alcoolului din el?

  2. Nicolae Răspunde

    Si mie mi-ar conveni sa fie postate mai multe detalii insa exista un cadru legal care limiteaza publicarea informatiilor
    . Publici in nume , incepe procesul care dureaza , costa si de obicei pierzi. Nu lucrez in domeniu , eu asta stiu.

  3. cititor Răspunde

    Il cheama Vancea Daniel,de meserie brtiv notoriu scandalagiu si violent,

  4. ion Răspunde

    Locuiesc in micro 16 in bloc unde acest betiv detine un bar, manele la maxim , tigari de contrabanda, bautura de contrabanda, plin de tigari aruncate pe jos , si bonus, se joaca carti pe bani, la care participa si politisti, daca i-am atras atentia ma ameninta ca-mi rupe picioarele

  5. Sorin Răspunde

    In titlu articolului scrie ca a fost prins si in cuprinsul acestuia ca s-a predat!
    Care este adevarul?
    Incercati sa nu va tabloidizati caci va veti decredibiliza!

    • comentator Răspunde

      “Alo, Daniel, tu eşti? Scuză-mă că te deranjez în weekend, dar vezi că e scandal mare, poate , dacă ai timp treci şi pe la noi pentru o declaraţie.” Ajunge?

  6. gelu Răspunde

    Da chiar acest Daniel este retinut sau nu? Sau poti sa bei sa fugi si nu patesti nimic? Aloo politia doarme?

  7. Marius T Răspunde

    Daniel Vancea nu a facut absolut nici un comentariu referitor la ceea ce discutati Dvs pe forum…nu are nici macar adresa de email, nici facebook si mai mult decat atat a recunoscut ceea ce s-a intamplat in acea seara cu regret si s-a prezentat singur la politie fara a fi retinut. Cu totii gresim in viata draga Ion, faptele bune se uita…iar cele rele se raspandesc si infloresc la maxim…nu stiu care ai scris si raspuns in numele lui Dani Vancea, dar nu e frumos….cu totii gresim in viata, dar nu toti ne asumam ceea ce facem….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.