PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cel mai tare semn de circulație din oraș. Ce credeți că înseamnă

Sătmărenii care au drum în aceste zile pe strada Ștefan cel Mare vor avea posibilitatea să vadă poate cel mai tare semn de circulație din municipiul Satu Mare. Pe un singur stâlp există trei semne: accesul interzis, oprirea interzisă și viteza maximă 30 km/h. Cu circa 5 metri înainte de aceste trei semne pe un singur stâlp este amplasat un alt semn ”accesul interzis”.

Bineînțeles, semnele de ”accesul interzis” sunt provizorii, deoarece în aceste zile, pe anumite tronsoane de pe strada Ștefan cel Mare se fac lucrări, iar circulația este deviată pe alte rute.

Dar, pe de altă parte, cine vede aceste semne de circulație încearcă să-și ofere o explicație logică. Iată câteva dintre acestea:

”Traducere liberă:Nu-i slobod da’dacă tăt n-ai oprit du-te batăr cu 30!”

”N-ai voie sa depasesti 30 km pe ora pe contrasens si nici sa opresti!”

”Sa vina Sculy si Mulder (Dosarele X) sa ne spuna in ce ordine se va circula, da’ adevarul este ca-s faine semnele noi noute vopsite.”

Voi ce credeți că ar trebui să însemne aceste semne de circulație. Cum ar trebui să se circule?

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!