Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Cel mai tare semn de circulație din oraș. Ce credeți că înseamnă

Sătmărenii care au drum în aceste zile pe strada Ștefan cel Mare vor avea posibilitatea să vadă poate cel mai tare semn de circulație din municipiul Satu Mare. Pe un singur stâlp există trei semne: accesul interzis, oprirea interzisă și viteza maximă 30 km/h. Cu circa 5 metri înainte de aceste trei semne pe un singur stâlp este amplasat un alt semn ”accesul interzis”.

Bineînțeles, semnele de ”accesul interzis” sunt provizorii, deoarece în aceste zile, pe anumite tronsoane de pe strada Ștefan cel Mare se fac lucrări, iar circulația este deviată pe alte rute.

Dar, pe de altă parte, cine vede aceste semne de circulație încearcă să-și ofere o explicație logică. Iată câteva dintre acestea:

”Traducere liberă:Nu-i slobod da’dacă tăt n-ai oprit du-te batăr cu 30!”

”N-ai voie sa depasesti 30 km pe ora pe contrasens si nici sa opresti!”

”Sa vina Sculy si Mulder (Dosarele X) sa ne spuna in ce ordine se va circula, da’ adevarul este ca-s faine semnele noi noute vopsite.”

Voi ce credeți că ar trebui să însemne aceste semne de circulație. Cum ar trebui să se circule?

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

10 comentarii

  1. InimaDeLeu Răspunde

    Daca nu ati fost atenti la scoala de soferi, asta nu inseamna ca trebuie sa va laudati cu asta.
    mancatori de rahat ce sunteti

  2. maria Răspunde

    Mr. & Mrs.,
    Sunt IDROVO MARIA , un Acționar și financiară a Operatorului.
    Capacitatea mea de granturi Împrumut de 10.000€ la€ 50,000,000 cu o
    rata de 2%, condițiile sunt foarte simple și fără probleme.
    De asemenea, am face investiții și împrumuturi între individ de
    toate tipurile. Meu oferte de credit sunt pe termen scurt, mediu și lung
    pe termen lung. Transferurile sunt furnizate de către o Bancă pentru securitatea
    tranzacție la orice persoană.
    Dacă sunteți interesați contactați-mă prin e-personal :[email protected]
    Whatsapp: +33644694143

  3. Norick Răspunde

    Ar fi costat 50 de bani (un sac menajer de culoare neagra prins cu o bucata de scotch) ,dar din pacate Dorel (cel care lucreaza ) nu s-a gandit la asta… 😉 😉 😉

  4. un cetatean Răspunde

    Dar cei care intra in strada respectiva chiar daca se vede cele doua table INTRAREA INTERZISA! nu ar trebui suspendat permisu?
    Unde sunt politistii in aceste situatii? a scuze si ei au intrat in strada cu tupeu…

    asa circulam noi in Satu Mare.

    • matroz Răspunde

      @un cetatean:niet,politistii il pazesc pe Gabor sa nu intre tahui printre masinile cetatenilor!

  5. corector Răspunde

    Eu văd că le poţi respecta pe toate trei neintrând pe acel tronson de stradă.Într-o intersecţie,când se defectează semafoarele şi dirijează poliţistul trage cineva saci menajeri pe semnele de circulaţie?

    • Sorin Răspunde

      Într-o intersecție unde semnele sunt puse logic și clar nu este nicio problemă să respecți semnele.
      În acest caz, ca și în multe altele, cei care efectuează lucrări își bat joc de semnalizarea rutieră și apar evenimente grave precum accidentul mortal de pe str. Bradului cred că din 2005!
      Foarte bine că sunt cetățenu cu spirit civic și postrază situațiile anormale dar întreb: Poliția rutieră, Poliția locală și atâția funcționari publici care sunt în serviciu sau în trafic, nu văd?

    • Norick Răspunde

      Daca tot faci pe desteptu’ , cat timp te dirijeaza politistul intr-o intersectie ?? Max. o ora. Atunci de ce pui intrebari stupide inainte sa te gandesti ?? 😉 😉

      • corector Răspunde

        Dacă eşti mai deştept decât mine,şi se pare că eşti,atunci spune-mi după câte ore ar trebui traşi sacii menajeri.Eu văd că primul semn e de interzicere acces.Nicăieri în codul rutier nu spune că dacă ,totuşi,mai vezi ceva semne în depărtare(fie şi 3m) atunci l-ai putea ignora pe primul.

        • Norick Răspunde

          N-am zis ca-s mai destept decat Tine si nu stiu de ce te-ai agatat de sacul menajer. In tarile “mai civilizate” se acopera indicatoarele pentru perioada cat se tin lucrarile pentru a proteja si fluidiza circulatia .Si pe autostrazi apar cateodata linii provizorii de culoare portocalii (sau rosu) – totul pentru evitare / prevenire / ajutare etc.
          N-am zis sa inventam noi roata , dar daca tot vrem sa fim tot mai europeni ,de ce nu facem si noi cum fac altii – si mai ales , la tema asta nu este vorba de bani… 😉
          P.S. sa-ti raspund la intrebare , evident pentru o zi de lucru n-o sa invelesti indicatorul , dar aici vorbim de saptamani … E logic .Sau ??? 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.