PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO.Mașină accidentată, abandonată cu lunile. De unde poate fi ridicată

O mașină accidentată a fost abandonată de cel puțin 8 luni de zile pe strada Iuliu Coroianu, lângă blocurile ANL de pe strada Poligonului din municipiul Satu Mare.

Este vorba despre o Dacia 1310, serios avariată, mai ales în partea din față, cel mai probabil în urma unui accident de circulație. Proprietarul a abandonat-o și nici prin cap nu-i trece să o ridice.

Locuitorii din zonă speră ca cel puțin autoritățile să reacționeze și să o ridice.

”Această mașină stă abandonată în parcarea blocurilor ANL de pe strada Poligonului. Cred că este acolo de cel puțin 8 luni. Poliția Locală trece mereu priun zonă dar fără rezultat. Oricum, și bocgeții din zonă sunt uriași”, ne scrie un cititor PortalSM care ne-a trimis și fotografiile alăturate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!