Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

FOTO.Mașină accidentată, abandonată cu lunile. De unde poate fi ridicată

O mașină accidentată a fost abandonată de cel puțin 8 luni de zile pe strada Iuliu Coroianu, lângă blocurile ANL de pe strada Poligonului din municipiul Satu Mare.

Este vorba despre o Dacia 1310, serios avariată, mai ales în partea din față, cel mai probabil în urma unui accident de circulație. Proprietarul a abandonat-o și nici prin cap nu-i trece să o ridice.

Locuitorii din zonă speră ca cel puțin autoritățile să reacționeze și să o ridice.

”Această mașină stă abandonată în parcarea blocurilor ANL de pe strada Poligonului. Cred că este acolo de cel puțin 8 luni. Poliția Locală trece mereu priun zonă dar fără rezultat. Oricum, și bocgeții din zonă sunt uriași”, ne scrie un cititor PortalSM care ne-a trimis și fotografiile alăturate.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.