PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Vulpe turbată pe străzile Sătmarului. Semnal de alarmă pentru autorități

O vulpe turbată a fost zărită, astăzi, în jurul orei 19.30, pe străzile din municipiul Satu Mare. Potrivit martorilor oculari, animalul avea spune la gură și umbla înnebunită după mâncare.

”Se vedea pe ea că e turbată. Avea spume la gură și umbla ca o năucă. Căuta mâncare, cu siguranță. Ar trebui ca autoritățile să intervină cât mai repede cu putință”, ne-a declarat sătmăreanul care a văzut vulpea și care a trimis câteva fotografii redacției PortalSM.

Această vulpe turbată a fost văzută în zona digului din cartierul Micro 17, pe străzile Someșului și Brașov.

Nu este pentru prima dată când sunt văzute astfel de animale în cartierul Micro 17. Au mai fost văzute vulpi cu spume la gură și pe străzile Jubileului sau Jocului.

Aceste animale sunt foarte periculoase dacă sunt turbate. Vulpile pot intra în contact direct cu câinii vagabonzi, cărora, printr-o simplă mușcătură, le pot transmite boala.

Câinii infestați devin mai agresivi și pot ataca chiar oameni, astfel că este necesar ca autoritățile să intervină cât mai repede în cazul vulpii din Micro 17.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!