PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Solicitare. Zonă destinată plimbării câinilor în Grădina Romei

Asociața Proprietarilor de Câini SM – Kutias Gazdik Egyesulete solicită Primăriei Satu Mare ca, odată cu reabilitarea parcului Grădina Romei, să fie amenajată și o zonă destinată plimbării câinilor.

”In urma anuntului public facut de catre Primaria Satu Mare in ceea ce priveste consultarea cetatenilor cu privire la amenajarea Gradinii Romei va prezentam propunerea Asociatiei Proprietarilor De Caini-SM-Kutias Gazdik Egyesulete.

Propunerea noastra consta in amenajarea unei zone destinate plimbarii si socializarii cainilor cu stapan.

Existenta parcurilor pentru plimbare e o necessitate a oricarui oras civilizat pentru a face posibila crearea unei atmosfere de armonie si respect reciproc intre proprietarii de caini si cei care nu doresc compania unui patruped.

E o contributie majora la bunastarea unui important segment al populatiei (proprietarii de caini) si o ocazie foarte buna ca prin regulamentul de functionare a parcului sa se contribuie la educarea aceastora in ceea ce priveste comportamentul cainilor pe care-i detin.

Consideram ca spatiul situat intre aleea din dreapta si Strada Grivitei e locul ideal pentru amplasarea unui parc pentru plimbare atat din cauza faptului ca e izolat dar si deoarece e o zona nefolosita pentru alte activitati”, se arată în propunerea formulată de Asociața Proprietarilor de Căini SM – Kutias Gazdik Egyesulete.