Ultima actualizare: azi, 16:15
Locale

Solicitare. Zonă destinată plimbării câinilor în Grădina Romei

Asociața Proprietarilor de Câini SM – Kutias Gazdik Egyesulete solicită Primăriei Satu Mare ca, odată cu reabilitarea parcului Grădina Romei, să fie amenajată și o zonă destinată plimbării câinilor.

”In urma anuntului public facut de catre Primaria Satu Mare in ceea ce priveste consultarea cetatenilor cu privire la amenajarea Gradinii Romei va prezentam propunerea Asociatiei Proprietarilor De Caini-SM-Kutias Gazdik Egyesulete.

Propunerea noastra consta in amenajarea unei zone destinate plimbarii si socializarii cainilor cu stapan.

Existenta parcurilor pentru plimbare e o necessitate a oricarui oras civilizat pentru a face posibila crearea unei atmosfere de armonie si respect reciproc intre proprietarii de caini si cei care nu doresc compania unui patruped.

E o contributie majora la bunastarea unui important segment al populatiei (proprietarii de caini) si o ocazie foarte buna ca prin regulamentul de functionare a parcului sa se contribuie la educarea aceastora in ceea ce priveste comportamentul cainilor pe care-i detin.

Consideram ca spatiul situat intre aleea din dreapta si Strada Grivitei e locul ideal pentru amplasarea unui parc pentru plimbare atat din cauza faptului ca e izolat dar si deoarece e o zona nefolosita pentru alte activitati”, se arată în propunerea formulată de Asociața Proprietarilor de Căini SM – Kutias Gazdik Egyesulete.

5 comentarii

 1. florin Răspunde

  Acea parte va deveni toaleta pt caini deoarece nimeni nu strange “mizeria “dupa cainele lui.

  • claudiu Răspunde

   Pai de ce sa fie doar toaleta pentru bipezi ? Cati rahati inmiresmati sunt parcuri de la boschetari ,copii , e normal ? Cate pet-uri,sticle sparte,flegme,seminte,hartii,scutece pline decoreaza parcurile si strazile ti se pare oki? Sunt foarte multi stapani de catei responsabili care strang dupa patrupede .

 2. Unu' Răspunde

  Propun ca, în cazul în care solicitarea se aprobă, accesul câinilor în restul grădinei să fie strict interzis, cu amenzi mari pentru cei ce nu se supun, precum și delimitarea zonei respective cu un gard iar accesul să se facă separat! Deasemeni, zona să fie marcată ca și zonă cu potențial risc de contaminare bacteriologică!
  Propun cele de mai sus deoarece 90% din proprietarii de patrupede din oraș nu-și adună excrementele după animal, probabil din obișnuință!

 3. Popica Răspunde

  Zona pentru plimbarea oamenilor când se va face?

 4. Mihnea Răspunde

  Ar trebui si o zona in care sa faca pupu copii plimbati de parinti…..ca lor vad ca li se permite sa faca in spatele copacului sau cosului de gunoi, si e ok pentru toata lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Copil grav rănit, transportat cu elicopterul SMURD la Cluj

Un copil grav rănit, una dintre victimele accidentului de astăzi de lângă Iojib, se zbate între viață și moarte la...

Închide