PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Carne cu muște la un supermarket sătmărean. Imagini sugestive

Carne cu muște la un supermarket. Muștele se simt ca acasă în vitrina de carne a unui supermarket din Satu Mare, sau cel puțin asta se poate deduce din aceste imagini surprinse de un sătmărean.

Se poate vedea foarte clar cum muștele mișunau în vitrina frigorifică în care era expusă spre vânzare carne proaspătă. Comercianții, fie că nu văd, fie se fac că nu văd, nu fac nimic pentru a scoate muștele de acolo.

Imaginile au fost surprinse în vitrina magazinului Penny de pe Botizului. Ceea ce nu putem să înțelegem este că, la prețurile afișate în vitrină, sunt cuprinse și eventualele boli pe care le putem primi cei care cumpără sau doar carnea, fără muște. Sau chiar și muștele sunt de vânzare. Poate deslușește cazul OPC-ul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!