Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Carne cu muște la un supermarket sătmărean. Imagini sugestive

Carne cu muște la un supermarket. Muștele se simt ca acasă în vitrina de carne a unui supermarket din Satu Mare, sau cel puțin asta se poate deduce din aceste imagini surprinse de un sătmărean.

Se poate vedea foarte clar cum muștele mișunau în vitrina frigorifică în care era expusă spre vânzare carne proaspătă. Comercianții, fie că nu văd, fie se fac că nu văd, nu fac nimic pentru a scoate muștele de acolo.

Imaginile au fost surprinse în vitrina magazinului Penny de pe Botizului. Ceea ce nu putem să înțelegem este că, la prețurile afișate în vitrină, sunt cuprinse și eventualele boli pe care le putem primi cei care cumpără sau doar carnea, fără muște. Sau chiar și muștele sunt de vânzare. Poate deslușește cazul OPC-ul.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

 

9 comentarii

  1. Pcr Răspunde

    Este dezastru ce se întîmplă

  2. x Răspunde

    Care este problema? Tot e carne, nu? Dar acum fără glumă, eu nu știu când am cumpărat carne din supermarket. Cel puțin de 5 ani. Vă recomand în schimb magazinul Weinberger de pe str. Hașdeu lângă Piața Mare. Au carne proaspătă și de calitate. Și sunt foarte pretențios la carne. Asta nu e reclamă, le sunt client fidel de când au deschis magazinul.

  3. satmarean Răspunde

    SĂNĂTATE CURATĂ !!!!!!!!!!!!!

  4. Norick Răspunde

    O.K. carne cu sau fara muste , dar sa-mi spuna cineva cum e’ ala “carne de porc lucru” ??? :-))))
    Cineva de la marketing un raspuns ??
    Ma gandesc, ca trebuie inca lucrat cu el , prima data dezinfectezi cu clor… :-)))

    • x Răspunde

      Crede-mă nu vrei să știi ce e aia “carne de lucru” sau “carne industrială”. Cei din branșă știu dar nu spun. Oricum în comerțul cu carne 80% e asta. Și cam apropape atâta este din import. În cazul mezelurilor este 100% în ceea ce este în ele. Dacă intru în detalii te faci vegetarian, crede-mă.

      • Norick Răspunde

        :-))) Mersi . M-ai convins ,-) 😉

      • Unu' Răspunde

        Lucrezi la nunicarm? E adevărată povestea cu poluarea sau e doar campanie anti-românească?

        • x Răspunde

          Nu lucrez la Unicarm dar cam cunosc niște detalii. E și-și. Nici firma nu este ușă de biserică, e greu să epurezi o apă așa încărcată cu material organic și cu pH mic, și se pot ivi defecțiuni. Nu știu cum s-ar descurca ungurii cu o societate așa mare. Mai ales lângă graniță. Dacă este ceva nu mai ai loc de intervenție. Dar…. Și este un mare dar. Nu trebuie uitat că gagica care făcea scandal, marea ecoloagă este din partea unui partid din opoziție de acolo. Și la unguri este campanie electorală. Și se leagă de orice ca să scape de Fidesz. Și nu uita ce scandal au făcut cu peștii morți aduși de nu știu unde când a fost catastrofa cu cianuri de la Baia Mare. Ungurii au tendința să umfle treaba. Nu politicienii protejează apele. Ei numai fac gargară. Trebuie lăsați specialiștii să-și vadă de meserie.

          • Unu'

            Am înțeles!
            Mulțumesc pentru clarificări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.