PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Micro 17, în sălbăticie. “Nu ni se văd copiii din iarbă”!

Iarba este cât copiii în cartierul Micro 17. Firma de salubritate nu a mai tuns iarba de pe zona verde, lucru care îi nemulţumeşte pe locatari, în special pe cei de pe str. Jocului.

Aceştia reclamă că Primăria i-a abandonat şi dezastrul este tot mai mare în cartier. Acum copiii nici nu pot ajunge la locul de joacă dintr-o curte, din cauza ierbii. Din imagini reiese clar că micuţii de abia se văd din iarbă. În aceste condiţii, părinţii sunt tot mai îngrijoraţi când ies cu copiii la plimbare, sau la joacă, se tem ca în iarbă să nu fie ascunşi şerpi.

“Primăria şi Florisalul ne-au abandonat. N-au mai cosit iarba de foarte multă vreme. Au amenajat aici, mai de mult, un loc de joacă şi acum nu mai poţi ajunge la el. Nu ni se văd copiii din iarbă. Nu se poate aşa ceva în România în 2017.  De trei săptămâni este o mizerie de nedescris. Este efectiv o bătaie de joc ce se întâmplă”, ne-a transmis un sătmărean.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!