Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Micro 17, în sălbăticie. “Nu ni se văd copiii din iarbă”!

Iarba este cât copiii în cartierul Micro 17. Firma de salubritate nu a mai tuns iarba de pe zona verde, lucru care îi nemulţumeşte pe locatari, în special pe cei de pe str. Jocului.

Aceştia reclamă că Primăria i-a abandonat şi dezastrul este tot mai mare în cartier. Acum copiii nici nu pot ajunge la locul de joacă dintr-o curte, din cauza ierbii. Din imagini reiese clar că micuţii de abia se văd din iarbă. În aceste condiţii, părinţii sunt tot mai îngrijoraţi când ies cu copiii la plimbare, sau la joacă, se tem ca în iarbă să nu fie ascunşi şerpi.

“Primăria şi Florisalul ne-au abandonat. N-au mai cosit iarba de foarte multă vreme. Au amenajat aici, mai de mult, un loc de joacă şi acum nu mai poţi ajunge la el. Nu ni se văd copiii din iarbă. Nu se poate aşa ceva în România în 2017.  De trei săptămâni este o mizerie de nedescris. Este efectiv o bătaie de joc ce se întâmplă”, ne-a transmis un sătmărean.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

5 comentarii

  1. Firma de top Răspunde

    În Carpați 2 la fel iarba e mare ce ar fi sa nu plătim facturile la florisal sa vedem le convine … Servicii de nota 0

  2. Unu' Răspunde

    Măcar acoperă jegul general, de care nu firma de (in)salubritate se face vinovată!
    Vă doare mâna să faceți voi? Sau toate trebuie să vi le facă primarul și voi doar stați și beliți belengănul în timp ce frecați menta? Cei care stau la case nu au parte de luxul vostru! Ei trebuie să-ți întrețină trotuarele și scuarurile din fața caselor … Că unii nu o fac, e și asta adevărat …

  3. laurentiu Răspunde

    Primaru” saracu de el e f ocupat- atatea a facat deja ca-l doare capul 🙂

    • Norick Răspunde

      Bine mirela. Baga un alt CD, ca deja piesa asta o cunoastem pederost. ☺️
      Sau doar atata poti??? 🙂 🙂
      P. S. Defapt, te pari foarte analog, asa ca schimba-ti caseta… ☺️ ? ?

  4. omul bine Răspunde

    Tot orasul e un jeg. Primaria si Consiluil local nu vad nici macar in fata impunatorei cladiri in care se odihnesc zinic ca panselutele din toamna sunt invadate de buruieni. Nici macar de ziua orasului nu au fost inlocuite. Spatiile verzi ar trebui cosite, dar nu le ingrijeste nimeni
    In anii trecuti orasul era infrumusetat cu flori in parcuri, sensuri giratorii si pe trotuar inca de la inceput de mai, dar acum abia pun niste flori minuscule ca nici nu se vad in unele locuri.
    Centrul Nou are acelai pavaj lasat de Ceusescu. Nu le rusine cand vine cinva in cladirea in care odihnesc toti pe salarii mari??? Cred ca e municipiul de judet cel mai putin dezvoltat din tara.
    Mergeti in Baia Mare si luati exmlu. Rusine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.