PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Poliția Locală Satu Mare ne păzeşte dormind. Un echipaj s-a culcat după boscheţi!

Poliţia Locală Satu Mare ne păzeşte dormind. Un sătmărean a surprins azi noapte un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o strădută, din apropierea străzii Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi. Asta s-a întâmplat în timp ce trebuiau să patruleze, să ne păzească de hoţi.

Un sătmărean care a fost să-şi alimenteze autoturismul la staţia din apropiere a observat inscripţiile reflectorizante de pe maşină şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare.

Sătmăreanul a făcut câteva fotografii, fără să fie însă deranjat de poliţiştii locali, care dormeau duşi şi le-a trimis PortalSM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!