Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO. Poliția Locală Satu Mare ne păzeşte dormind. Un echipaj s-a culcat după boscheţi!

Poliţia Locală Satu Mare ne păzeşte dormind. Un sătmărean a surprins azi noapte un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o strădută, din apropierea străzii Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi. Asta s-a întâmplat în timp ce trebuiau să patruleze, să ne păzească de hoţi.

Un sătmărean care a fost să-şi alimenteze autoturismul la staţia din apropiere a observat inscripţiile reflectorizante de pe maşină şi s-a dus să vadă ce se întâmplă. Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare.

Sătmăreanul a făcut câteva fotografii, fără să fie însă deranjat de poliţiştii locali, care dormeau duşi şi le-a trimis PortalSM.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

24 comentarii

  1. fix pix Răspunde

    Fix pix niste boschetari si cretini de a lui Gabor
    Nu mai trebuie sa pazeasca strada Primariei???si atunci dorm linistiti!

    • Dr Cioca Răspunde

      Sunt oamenii angajați de Doru Coica toți unul și unul.Ciocu mic.

    • Alex Roman Răspunde

      La fel ca ciurucurile de la politia rutiera niște analfabeți corupți plătiți din banii noștri.

  2. Gustav Răspunde

    Exact. Iti dau dreptate. Alcoolistul de primar doarme linistit, cere 4000 de euro ptr un post sau o felie de pizz…, loc bun de munca.
    Rusine sa le fie….ahh scuze, nu cunodsc ei acest cuvant…rusine….doar BANII VORBESC!!

  3. mirela Răspunde

    Pai daca ziua il pazesc pe Gaborica sa nu faca accidente, beat, pe ulita lui… noaptea dorm 🙂

  4. Sorin Răspunde

    Sa vezi ce amenda isi ia acuma cel care a avut curaj sa le faca poza

  5. Sogolan Răspunde

    Ziua, cate un politist si o masina
    sunt suport de indicator Accesul interzis, ca altfel nu imi explic ce rost mai are indicatorul, iar noaptea dorm in boscheti in hainele statului. Afara!

  6. Szalma Jack Răspunde

    Dar să vedeti ce gura mare au făcut acum vreo două zile la Bucuresti,la protestele de revendicări !! Vor si ei salar cat politia natională !! Păi băh ,se compară ”munca” voastră cu cea a politiei nationale ????Din punctul meu de vedere(deci al meu) sunteti INUTILI,iar aceste posturi le-as transfera de la primărie la jandarmerie,100 de jandarmi ar face cat 500 ca voi,cu cheltuială mai putină !!

  7. Unul Răspunde

    Szalma Jack, munca celor de la poliția națională este la fel, fac colecta, mănâncă bine beau bine și pe urmă la fel dorm, la gara toți.

    • JOJO Răspunde

      Munca celor de la politia nationala nu se rezuma doar la a pazi cate UNUL ca tine dupa ce sunt prinsi !Ei continua urmarirea penala dupa ce ai calcat pe bec,adica DOSARUL de infractor cu care, apoi, te curenteaza procurorul !

  8. Onofrei Răspunde

    Da’ nu-I mai desfiinteaza odata pe primitivii, astia, ca parca asa era vorba?! Oricum sunt total in plus si nu-si au rostul!

  9. Zoli Răspunde

    Da foştii gardieni publici, vai de ei şi se dau mari polițişti. Nişte analfabeți. RUŞINE!!!

  10. Zoli Răspunde

    Efectiv nu îşi au rostul. Bani aruncați aiurea. Ineficienți. Urgent desființarea acestei poliții care face mai mult de ruşine societatea!!!

  11. Dani Răspunde

    Si au trecut ore bune de la nastrusnica abatere si inca asteptam un punct de vedere al sefilor domnilor adormiti !!!!! Rusine ,Politiei Locale!!! Si inca ceva:DATI-I AFARA SAU INDEMN LA NEPLATA IMPOZITELOR!!!! Nemernici ce sunteti!!!

  12. Gustav Răspunde

    Este indiferent…TOTI DIN POLITIE SUNT CORUPTI !!!
    PENALII DRACULUI..

    • Zoli Răspunde

      Nu-i chiar aşa Gustav, vezi cã exagerezi, ori ai cam des tu probleme cu poliția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.