PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Șoferul care a distrus terasa, și-a ascuns Audi-ul într-o şură

Sătmăreanul Florin Tarţa, cel care sâmbătă seara a distrus cu maşina o terasă din centrul oraşului Satu Mare, şi-a ascuns autoturismul, un Audi, în şura părinţilor din localitatea Lipău.

Conform apropiaţilor, după ce a văzut că a fost filmat, şi a aflat că este căutat de Poliţie, acesta s-a speriat şi s-a dus la părinţi. Şi-a ascuns Audi-ul în şura din Lipău sperând că nu va fi prins, dar părinţii l-au convins că ar fi mai bine meargă la Poliţie. Maşina a fost ridicată de Poliţie pentru expertiză.

El este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii publice şi conducere fără permis după ce a intrat cu maşina în terasa de la casinoul Big Players din Centrul Nou. El ar fi vrut să intre în acest local dar nu a mai fost lăsat din cauza scandalurilor pe care le-ar fi provocat. Drept răzbunare, el a distrus terasa.

Cunoscuţii spun că în ultima vreme el se comportă cam ciudat, poate supărat de faptul că a investit bani într-o firmă de taxi care nu a mers.

El se află acum în custodia poliţiei, urmând ca procurorii să dedică dacă îl reţin sau  îl cercetează în stare de libertate.