Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Șoferul care a distrus terasa, și-a ascuns Audi-ul într-o şură

Sătmăreanul Florin Tarţa, cel care sâmbătă seara a distrus cu maşina o terasă din centrul oraşului Satu Mare, şi-a ascuns autoturismul, un Audi, în şura părinţilor din localitatea Lipău.

Conform apropiaţilor, după ce a văzut că a fost filmat, şi a aflat că este căutat de Poliţie, acesta s-a speriat şi s-a dus la părinţi. Şi-a ascuns Audi-ul în şura din Lipău sperând că nu va fi prins, dar părinţii l-au convins că ar fi mai bine meargă la Poliţie. Maşina a fost ridicată de Poliţie pentru expertiză.

El este cercetat pentru distrugere, tulburarea ordinii publice şi conducere fără permis după ce a intrat cu maşina în terasa de la casinoul Big Players din Centrul Nou. El ar fi vrut să intre în acest local dar nu a mai fost lăsat din cauza scandalurilor pe care le-ar fi provocat. Drept răzbunare, el a distrus terasa.

Cunoscuţii spun că în ultima vreme el se comportă cam ciudat, poate supărat de faptul că a investit bani într-o firmă de taxi care nu a mers.

El se află acum în custodia poliţiei, urmând ca procurorii să dedică dacă îl reţin sau  îl cercetează în stare de libertate.

3 comentarii

  1. Marusca rusca Răspunde

    Pacat,, era un donator in plus.

  2. Cetatean Răspunde

    Un fleac …. pentru distrugere de la o luna la 3 ani pentru tulburarea ordinii publice intre 3 luni si 2 ani iar pentru conducere fara permis 6 luni – 3 ani(sau 1la 5 ) , avand timp sa isi revina in cazul in care ar fi fost si sub influenta bauturilor……. sunt curios ce pedeapsa se va aplica probabil una cu suspendare sau doar ceva amenda …. eu ma intreb totusi cei ce se aflau pe terasele din zona a caror viata a fost pusa in pericol ce vor intelege? “” asta e romania ‘” mai anii trecuti a mai fost unul care a confundat parcul central cu soseaua si a facut o mica plimbare cu masina prin parc ….. ce a patit? sa vedem cum va aprecia justitia gravitatea faptelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.