PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskenyi despre zonele verzi: Am redus bugetul, nu puteam să întreţinem tot oraşul!

 

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o confeirnţă de presă, că a fost redus bugetul pentru întreţinerea zonelor verzi astfel încât nu poate fi acoperit tot oraşul.

El s-a declarat nemulţumit de modul în care sunt întreţinute zonele verzi şi a afirmat că a chemat la o întâlnire firmele responsabile.

“Cu întreţinrea zonelor verzi avem un contract atât pe zona de nord cât şi pe zona de sud. Vreau să vă spun că nu prea sunt mulţumit nici cu operatorul care îşi desfăoară activitatea pe zona de nord şi nici cu asociaţia care îşi desfăşoară activitatea în zona sud. Noi am redus capitolul bugetar care se referă la întreţinerea zonelor verzi şi la insistenţele unor colegi consilieri, din acea sumă nu putem să întreţinem tot oraşul, dar zonele centrale, cartierele unde sunt spaţii mai mari, digurile trebuie întreţinute şi aici o să chemăm pe toţi operatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul zonelor verzi vor fi convocaţi săptămâna aceasta pentru că nu suntem mulţumiţi şi dorim să fie o activitate mult mai vizibilă a dânşilor”, a spus primarul.

Aşadar, până primăria caută soluţii şi discută cu firmele, poate ar fi mai bine să vă rezolvaţi problema, cu au făcut mai mulţi locatari din Micro 17.