Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Kereskenyi despre zonele verzi: Am redus bugetul, nu puteam să întreţinem tot oraşul!

 

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o confeirnţă de presă, că a fost redus bugetul pentru întreţinerea zonelor verzi astfel încât nu poate fi acoperit tot oraşul.

El s-a declarat nemulţumit de modul în care sunt întreţinute zonele verzi şi a afirmat că a chemat la o întâlnire firmele responsabile.

“Cu întreţinrea zonelor verzi avem un contract atât pe zona de nord cât şi pe zona de sud. Vreau să vă spun că nu prea sunt mulţumit nici cu operatorul care îşi desfăoară activitatea pe zona de nord şi nici cu asociaţia care îşi desfăşoară activitatea în zona sud. Noi am redus capitolul bugetar care se referă la întreţinerea zonelor verzi şi la insistenţele unor colegi consilieri, din acea sumă nu putem să întreţinem tot oraşul, dar zonele centrale, cartierele unde sunt spaţii mai mari, digurile trebuie întreţinute şi aici o să chemăm pe toţi operatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul zonelor verzi vor fi convocaţi săptămâna aceasta pentru că nu suntem mulţumiţi şi dorim să fie o activitate mult mai vizibilă a dânşilor”, a spus primarul.

Aşadar, până primăria caută soluţii şi discută cu firmele, poate ar fi mai bine să vă rezolvaţi problema, cu au făcut mai mulţi locatari din Micro 17.

11 comentarii

  1. Lolo Răspunde

    Bine că bani de Dr. Alban au fost iar de întreținerea orașului nu. Sa vina Dr Alban sa tunda iarba. Rușine domnule primar. Cum adică să vă rezolvați problema, să fiți sigur că la viitoarele alegeri o vom rezolva cu votul nu cu coasa. Vă bateți joc de cetățenii acestui oraș și pretindeți să plătească impozite.

    • M Răspunde

      Vaaai ce proooost esti, mai prost ca gardul. Bine ca sti butona pe net, dar sa citesti inca n-ai invatat! Nu vezi unde se termina citatul? Aia e replica desteptilor de la porcarsm.

    • Norick Răspunde

      Votul tau oricum nu a primit .Atunci despre ce zumzesti hombre ?? 😉 😉

      • Hombre Răspunde

        Sa i-o s**i lui gabor !!Kkkmas pe votul tau si pe alesul tau !!Ok?Hombre !

        • Norick Răspunde

          Inteligenta ta a iesit pe suprafata. Felicitari !
          P.S. Ai votul meu pentru cupa “cel mai mare taran pe acest Site”… :-)))))

    • Makilapaki Răspunde

      Dr. Alban a fost platit din sponsorizari ca de exemplu Gemelli

  2. Alina Răspunde

    Poate veniti domnule primar cu o taxa pentru intretinerea zonelor verzi. Ce ziceti? Ca amenzile Florisalului le platim deja. Sunt curioasa cine sunt acei consilieri care au cerut acest lucru. Orasul arata ca o jungla si dumneavoastra NU PREA sunteti multumit??? Aveti tupeu nu gluma!

  3. Szalma Jack Răspunde

    Deci,mai pe romaneste, va f*t in gura daca nu va platiti impozitele,pentru ca noi la primarie vrem salarii mai mari,de 7-8 mii de lei !! In rest,puneti mana si faceti curatenie,ca v-am tolerat destul ! Nu stati ca nababii dupa 8-10 ore de munca istovitoare,ca va invatati cu binele !! Bai,nici pe vremea lui Ceausescu nu s-a pomenit asa ceva !!! 🙂

  4. 007 Răspunde

    Domnule (nici nu stiu cum sa-ti spun,desi celor care le place sa stea in gunoaie si boscheti li se spun BOSCHETARI)cum crezi ca te-ar defini cetateanul care plateste impozite prin decizia reducerii cheltuielilor acolo unde IMAGINEA ORASULUI are de suferit ?
    Cum raspunzi delegatiilor straine pe care le premisti in oras, cand vad mizeria si gunoaiele, deavalma, peste tot?Probabil ca le raspunzi …asta-i Romania.Asa ca sa intaresti ,neam de ungur ce esti,prejudecata strainilor,cum ca suntem tigani.
    Cum de nu ai taiat de la Olimpia(de exmplu),o mare consumatoare de fonduri (de persoane mai mult sau mai putin suspecte si deocamdata libere)
    Nimeni nu spune ca nu trebuie sa reduceti costurile ,dar este de-a dreptul revoltator,sa gospodaresti astfel un oras,reducand banii de la curatenie?
    Imi pare foarte rau ca la primarii, se pare ca ajung numai indivizi de INTERFATA, a marilor smecheri,fara nici cea mai mica capacitate de gospodar,ci pentru a face jocurile intereselor mai mult sau mai putin de partid.
    Este revoltator ca de 27 de ani in orasul asta nu vezi,indiferent cine castiga postul de primar,decat,asfaltari si borduriada si culmea pe cam aceleasi strazi si FARA SA FIE BAGAT NIMENI IN PUSCARIE pentru RECEPTIA LOR.
    Dar se pare ca natia asta este atat HOATA incat nu reuseste sa se acomodeze cu cinstea si RASPUNDEREA.Oare pana cand???!

    • Makilapaki Răspunde

      Pana cand vin alegerile si urmeaza alt individ sa suporte gura poporului…nu cred ca exista om care sa-i multumeasca pe romani.

  5. iuri gagarin Răspunde

    ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.