PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

L-am depistat pe nesimțitul cu BMW. Primește ajutor social

PortalSM a reușit să-l identifice pe nesimțitul cu BMW care și-a parcat bolidul pe două locuri destinate mămicilor cu copii din parcarea unui hipermarket din Satu Mare.

Este vorba despre un tânăr din Stâna care, deși pare incredibil, primește ajutor social. Cu toate acestea, își permite să conducă un astfel de bolid și cel puțin administrează un bar din Stâna, deși toți știu că localul este al lui.

Mai mult decât atât, nesimțitul cu BMW are datorii de câteva zeci de mii de lei la bugetul local al comunei Socond, de care aparține satul Stâna.

Numărul de înmatriculare al bolidului, SM 87 CAL, nu vine de la patrupedul cu acest nume ci reprezintă primele trei litere din numele proprietarului mașinii.

Ieri publicam o fotografie cu un BMW parcat cu nesimțire peste două locuri destinate mămicilor cu copii amenajată în parcarea unui hipermarket din Satu Mare, deși avea posibilitatea să ocupe doar un loc.

Cineva a fotografiat bolidul parcat cu atâta nesimțire, iar cei de la ”Ai parcat ca un BOU – Satu Mare” au postat fotografia pe Facebook.