Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

L-am depistat pe nesimțitul cu BMW. Primește ajutor social

PortalSM a reușit să-l identifice pe nesimțitul cu BMW care și-a parcat bolidul pe două locuri destinate mămicilor cu copii din parcarea unui hipermarket din Satu Mare.

Este vorba despre un tânăr din Stâna care, deși pare incredibil, primește ajutor social. Cu toate acestea, își permite să conducă un astfel de bolid și cel puțin administrează un bar din Stâna, deși toți știu că localul este al lui.

Mai mult decât atât, nesimțitul cu BMW are datorii de câteva zeci de mii de lei la bugetul local al comunei Socond, de care aparține satul Stâna.

Numărul de înmatriculare al bolidului, SM 87 CAL, nu vine de la patrupedul cu acest nume ci reprezintă primele trei litere din numele proprietarului mașinii.

Ieri publicam o fotografie cu un BMW parcat cu nesimțire peste două locuri destinate mămicilor cu copii amenajată în parcarea unui hipermarket din Satu Mare, deși avea posibilitatea să ocupe doar un loc.

Cineva a fotografiat bolidul parcat cu atâta nesimțire, iar cei de la ”Ai parcat ca un BOU – Satu Mare” au postat fotografia pe Facebook.

12 comentarii

  1. Marusca rusca Răspunde

    Chiar credeti ca a facut-o intentionat, pai ,exemplarul, sigur nu stie scrie nici citii, …cum si-a luat permisul? CERCETATI? Aveti sa ge-n instalatie ?

  2. Marusca rusca Răspunde

    Chiar credeti ca a facut-o intentionat, pai ,exemplarul, sigur nu stie scrie nici citii, …cum si-a luat permisul? CERCETATI? Aveti sange-n instalatie ?

  3. Je Răspunde

    E vreo ”coloratura” din Stana,sat pe care au pus mana ”cultivatorii” de pepeni verzi si alte fructe exotice !!S-a dus dreaq tara asta !!

    • Vasile Răspunde

      Acolo in Stâna toti sunt colorati!Acuma sa nu-ti inchipui si tu cine stie câte nuante!Numai doua!Maro deschis si maro inchis!

  4. Adrian Răspunde

    La cat de scolit e tampitul asta multumiti cerului ca nu a parcat in magazin! Nu cereti de unde nu e! E plina Romania de retardati ca asta

  5. 007 Răspunde

    Vreau sa se sesizeze institutiile statului pentru a vedea de ce primaria a acordat aceste ajutoare sociale si sa se recupereze toti banii de la cei vinovati.
    Toti nemernici isi bat joc de banii contribuabililor,dar nimeni nu plateste.
    Incepand de azi numai platesc niciun impozit pana nu vad persoanele vinovate ca au platit pagubele.
    Voi ce ziceti satmarenilor ?Nu v-ati saturat de atata nesimtire ?!

    • Unu' Răspunde

      Este vorba de primăria Socond, știai asta, nu-i așa?
      Dar este perfect valabil la pricare primărie din țară, peste tot sunt câțiva sugaci de ajutor social pe nedrept, pe când cei îndreptățiți mor de foame că nu-i ajută nimeni să obțină un ajutor din cauza birocrației excesive!”

      • Je Răspunde

        @Unu-nu e vorba de birocratie pentru ca toata procedura e simpla.”Asistatul” se prezinta la primarie unde declara ca nu are niciun venit,nici o palma de pamant ,adica nimic,nimic,nimic !! Dupa care se face ”verificarea” in teren,tot de catre primarie,in speta primarul.Verificarea se face formal,pentru ca toata lumea stie ca tiganii nu au pamant,marea majoritate nu au servici,drept pentru care automat l-i se acorda ajutorul social.Dar sa nu uitam ca primarul isi ia ”partea” ! Mai exact il atentioneaza pe asistat ca datorita lui a primit acest ajutor iar in viitor sa nu uite cu cine voteaza !!Simplu !

  6. Zoli Răspunde

    Vedeți ce maşini se i-au din ajutor social. Voi care nu luați nu vã puteți permite. Ei nu lucreazã nimic, ajutor social primesc, cã doar statul român e darnic cu toți blestemații, leneşii şi țiganii

  7. Daniel Răspunde

    Sincer sa fiu nu sunt deacord cu ce a făcut el, dar mai frumos nu se poate așa tara așa oameni, cum suntem tratați așa tratam, Eu am familie și doi copii și sincer lucrez de in străinătate, pt că prosti care ne conduc tara nus capabili, sa ne ridice nivelul de trai , și plătesc și taxe in tara , suntem de rasu Europei, stau in Belgia , și aici sunt cu 50 ani înaintea României, deci trăiesc in viitor ,peste toți arata ani o să ajungem și noi să din la fel și nici atunci,asta e Romania

  8. Cromofag Răspunde

    Singurul medicament bun,dar care sa si foloseasca,pentru acesti soferi nesimtiti este Cromofagul!Are puteri miraculoase!!!Mai putin de 10ml de Cromofag face mai mult decât Reumablocul,Diclofenacul sau Viagra!Numai trebuie aplicat corect!Adica,pe capota,pe laterale si eventual daca mai ramane pe haion!Te asigur a doua oara nu mai parcheaza asa!

  9. Cromofag Răspunde

    De fapt Cromofagul e un fel de apa sfintita pentru acesti soferi deraiati de pe sina cea buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.