PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Soarta polițiștilor prinși dormind se decide mâine

Soarta polițiștilor prinși dormind va fi decisă mâine, în cadrul unei ședințe a comisiei de disciplină a Poliției Locale Satu Mare.

Directorul Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, a declarat pentru PortalSM că mâine va fi convocată o ședință a comisiei de disciplină care va lua o decizie în cazul polițiștilor locali care au fost suprinși dormind în timpul activității în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”Trebuie să ne edificăm despre ce echipaj a fost vorba. Dacă știm ce mașină a fost și când au fost făcute pozele, echipajul poate fi ușor de găsit. Mâine vom avea o ședință a comisiei de disciplină convocată pentru acest episod și vom lua o decizie. Va fi o sancțiune disciplinară, chiar dacă una mai severă. Este exclusă desfacerea contractului de muncă”, a precizat Ioan Precup pentru PortalSM.

Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,30, un sătmărean a surprins un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o strădută, din apropierea străzii Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi.

Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare.