Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Soarta polițiștilor prinși dormind se decide mâine

Soarta polițiștilor prinși dormind va fi decisă mâine, în cadrul unei ședințe a comisiei de disciplină a Poliției Locale Satu Mare.

Directorul Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, a declarat pentru PortalSM că mâine va fi convocată o ședință a comisiei de disciplină care va lua o decizie în cazul polițiștilor locali care au fost suprinși dormind în timpul activității în noaptea de sâmbătă spre duminică.

”Trebuie să ne edificăm despre ce echipaj a fost vorba. Dacă știm ce mașină a fost și când au fost făcute pozele, echipajul poate fi ușor de găsit. Mâine vom avea o ședință a comisiei de disciplină convocată pentru acest episod și vom lua o decizie. Va fi o sancțiune disciplinară, chiar dacă una mai severă. Este exclusă desfacerea contractului de muncă”, a precizat Ioan Precup pentru PortalSM.

Reamintim faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2,30, un sătmărean a surprins un echipaj al Poliţiei Locale care dormea în maşina de serviciu. Poliţiştii au tras maşina, o Dacia Locan inscripţionată cu însemnele Poliţiei Locale, având numărul de înmatriculare SM 10 PCM, pe o strădută, din apropierea străzii Lucian Blaga, s-au ascuns după nişte boscheţi, şi-au lăsat scaunele pe spate şi au dormit duşi.

Iniţial, sătmăreanul curios, cu spirit civic, a crezut că poliţiştii au păţit ceva, îi poate ajuta cu ceva, s-a apropiat de maşină şi… surpriză! A văzut că “oamenii legii” erau întinşi şi dormeau bine – mersi în timpul serviciului. Oficial ei erau în misiune de patrulare.

12 comentarii

  1. sm Răspunde

    Este exclusă desfacerea contractului de muncă? de ce ar fi exclusa? Neindeplinirea sarcinilor de serviciu va spune ceva? Este bine sa lucrezi la stat! Ia va rog mergeti putin la privati gen DRM si sa incercati sa lucrati(dormiti) acolo pe banii lor ca a dova zi nu ai ce cauta acolo sigur in cazul in care esti si prins.

    • Makilapaki Răspunde

      Toata lumea e libera sa aleaga ce vrea si ce poate, iar cetatenii au dreptul la vot si voteaza pentru binele tarii, banuiesc.

  2. Dani Răspunde

    Ce trebuie sa faca un angajat semianalfabet al Politiei Locale ca sa i se arate usa? Daca somnul platit din bani publici nu e motiv pt a i se desface contractul(ca in orice alta tara civilizata),atunci poate ne spune d-ul Precup un motiv intemeiat!!!! Sper sa nu ajungem in situatia unei crime “pazite” de cei de la Politia Locala din vreun boschet!!!!!La un asemenea caz….sper ca stiti,demisia va fi a d-voastra,d-le Precup!!!!

  3. Gustav Răspunde

    Dute mai cu gunoiul asta de precup….analfabet si corupt…normal ca nu le da afara …doar au dat euroi ptr acest post….
    Ce tara penala….

  4. Unul Răspunde

    Gustav toate angajarile au fost sponsorizate, așa că nu au cum să-i desfacă contractele de munca, oare dacă ar fi testati intr-un examen sportiv, ar obține un calificativ pozitiv.

  5. Bubu Răspunde

    Sa inteleg ca face parte din adributiile de serviciu sa dormi pe banii statului?

  6. Zoli Răspunde

    Este necesarã urgent o triere serioasã a polițiştilor locali. Nu se poate aşa ceva.

  7. MANUelica Răspunde

    ca sa fac pe avocatul diavolului, din poze nu se vede mare lucru…Poate oamenii nu s-au simtit bine pe moment si s-au intins sa isi revina… 😀

  8. Unul Răspunde

    MANUelica susti că polițiștii ar fi fost sub influenta alcoolului

  9. Mască Răspunde

    La toate instituțiile se mai schimbă comandantii, dar la poliția locală nu ? pană când ?

  10. Gustav Răspunde

    Trebuie iesit in strada…altfel nu se poate.
    Suntem condusi de niste incompetenti si hoti…gen szopos Gábor..gen gunoi Precup…etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.