PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bătaie în trafic! Sătmăreni agresați de un stranier. A coborât din mașină și a apelat la legea pumnului!

Scene de lumea a treia provocate de un stranier în județul Satu Mare. A tăiat calea unei mașini, a blocat-o și s-a repezit la pasageri tunând și fulgerând, iar mai apoi și-a scos pumnii la înaintare ca pe un adevărat câmp de luptă. Victimele: o șoferiță și un tânăr, de 20 de ani.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, pe drumul dintre Mărtinești și Odoreu. Șoferița, victima evenimentului, a intrat regulamentar într-o depășire, însă a fost imediat reperată de stranierul cu numere de Franța, acesta din urmă împiedicând manevra și aventurându-se într-o cursă fără nicio noimă, fiind enervat de faptul că cineva a îndrăznit să încerce să îl depășească. Imediat după asta, bărbatul a încetinit în fața șoferiței, i-a tăiat calea, a blocat-o și a coborât furios din mașină. Prima dată a luat-o la rost pe șoferiță, a bruscat-o, iar mai apoi și-a vărsat supărarea pe băiatul femeii, un tânăr de 20 de ani, pe care l-a luat la pumni până i-a spart buza, umplându-i fața de sânge.

Stranierul agresiv s-a potolit abia după ce traficul s-a îngreunat în zonă. Acesta s-a repezit la mașina lui și a luat-o la goană. Întreaga scenă a fost povestită de martorii prezenți la incredibilul eveniment.

Sursele PortalSM spun că victimele evenimentului s-au adresat Poliției, oamenii legii administrându-i agresorului o amendă consistentă.

Aceleași surse spun că stranierul bătăuș este un bărbat, de peste 30 de ani, originar din Medieșul Aurit, care muncește în străinătate și care în această perioadă se află în concediu în localitatea natală.