Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Bătaie în trafic! Sătmăreni agresați de un stranier. A coborât din mașină și a apelat la legea pumnului!

Scene de lumea a treia provocate de un stranier în județul Satu Mare. A tăiat calea unei mașini, a blocat-o și s-a repezit la pasageri tunând și fulgerând, iar mai apoi și-a scos pumnii la înaintare ca pe un adevărat câmp de luptă. Victimele: o șoferiță și un tânăr, de 20 de ani.

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, pe drumul dintre Mărtinești și Odoreu. Șoferița, victima evenimentului, a intrat regulamentar într-o depășire, însă a fost imediat reperată de stranierul cu numere de Franța, acesta din urmă împiedicând manevra și aventurându-se într-o cursă fără nicio noimă, fiind enervat de faptul că cineva a îndrăznit să încerce să îl depășească. Imediat după asta, bărbatul a încetinit în fața șoferiței, i-a tăiat calea, a blocat-o și a coborât furios din mașină. Prima dată a luat-o la rost pe șoferiță, a bruscat-o, iar mai apoi și-a vărsat supărarea pe băiatul femeii, un tânăr de 20 de ani, pe care l-a luat la pumni până i-a spart buza, umplându-i fața de sânge.

Stranierul agresiv s-a potolit abia după ce traficul s-a îngreunat în zonă. Acesta s-a repezit la mașina lui și a luat-o la goană. Întreaga scenă a fost povestită de martorii prezenți la incredibilul eveniment.

Sursele PortalSM spun că victimele evenimentului s-au adresat Poliției, oamenii legii administrându-i agresorului o amendă consistentă.

Aceleași surse spun că stranierul bătăuș este un bărbat, de peste 30 de ani, originar din Medieșul Aurit, care muncește în străinătate și care în această perioadă se află în concediu în localitatea natală.

 

18 comentarii

  1. Romania Răspunde

    Bagati-l la.puscarie sa vedeti ce calm.o sa fie.

  2. Anonim Răspunde

    La Gherla cu el !

  3. Eu Răspunde

    Nenorocitu dracului eu trebuia sa fiu in locul tanarului Mai bine inghitea masa ín loc sa nasca pe lumea asta

  4. Pop Adi Răspunde

    Un bulagiu mancator de clisa cu ceapa acolo face foamea aici e Guta maimuta cu 500euro buzunar

  5. ANA Răspunde

    Cică stranierul? La un cetățean Roman va adresați chemandul stranierul?
    Mizerabili neoameni mult mai mult decât stranierul.
    De fapt este incostitutional un asemenea titlu.

  6. el Răspunde

    stati calmi, respirati, ca o sa moara multi din ei sau raman mutilati pe viata in august.

  7. Cozma A. Răspunde

    Ce nu stie acest JEG,stiu EU!Mai mult ca sigur nu a fost la control niciodata cu prostata!Oricum,la anu’ când va merge va fi deja târziu!Metastaza faza 4 terminala!

  8. Flow Răspunde

    Din cate am auzit, capsunarii astia locuiesc cite 15 insi pe 30mp, impart un WC de apartament si mananca conserve whiskas si pedigree expirate.
    Este adevarat?

    • Norick Răspunde

      Si eu am auzit ceva de genu’ . Dar acolo au mancat si pisica , nu numai whiskasul… :-))))

  9. misu Răspunde

    astia sunt, de fapt, migranti, si teroristi

  10. 007 Răspunde

    Cu o deosebita parere de rau, constat, ca nu este nicio diferenta intre acel conducator auto si unii dintre d-voastra care va dati cu parerea in subsolul acestui articol si nu numai,despre tot si despre toate, intr-o ura si frustrare viscerala,care se pare ,din pacate ca este in ADN-ul acestui popor(?).Acelasi vocabular suburban in mai toate postarile,aceeasi lipsa de educatie(o fi de acasa sau de la scoala,chiar putina daca aveti) elementara, in ceea ce priveste abordarea si comentarea pe tema. Termeni folositi ar trebuii sa fie civilizati, critici, dar constructivi si nu in ultimul rand EDUCATIVI,cu respectarea unei cerintei elementare a BUNUL SIMT.
    In rest vorba unui mucalit,,Mortul nu simte nimic,numai cei din jurul lui…ASA-I SI CU PROSTUL”

    • y Răspunde

      Mulțumesc sfaturile tale prețioase. Deci după tine este normal ce este relatat în articol. Oricare dintre părți poartă vina nu este normal să-ți faci dreptate așa. De aia suntem țară cât de cât normală cu niște legi. Măcar să încercăm să le respectăm și să ne respectăm. Sau crezi că tamangoul ăsta jmeker la fel face în străinezia. Personal mă îndoiesc. Să înțeleg că dacă soția nu face mâncare când ajungi acasă îi tragi o mamă de bătaie soră cu moartea. Așa ca la Vaslui. Că așa ți se scoală. În rest sper să ai succes în trafic și fără evenimente nedorite. Poți să pari deștept și să debitezi aberații până nu pățești și tu cu un asemenea brontosaur. Eu am avut deja asemenea noroc. Cretinul habar n-avea cum se circulă în sensul giratoriu în Soarelui. A fost interesant ce să zic. Eu personal în iulie și august refuz să conduc mașina. Numai și numai din cauza acestor handicapați. Sunt taxiuri destule în oraș. Șiu țin prea mult la VW-ul meu cumpărat pe bani munciți. Sper că nu te-a deranjat vocabularul meu, eu am încercat.
      P.S. Și pune pe cineva să-ți pună caractere românești pe calculator.

  11. misu Răspunde

    auzi, dublu zero barat ? as vrea sa te vad pe tine cat de sfatos mai esti cand vine un prost fudul si-ti rupe masina, si tot el sare cu gura la tine, si nici asigurare nua are…..
    cand vind astia, aduc teroare pe drumurile astea minunate, mioritice

  12. Beton Răspunde

    Nu are 7 ani de acasă o fi crescut ….la pietriș știe dacă este din medies aurit ,,,(adică în cîmp pe marginea bălți );):

  13. Beton Răspunde

    Ar trebuie sa meargă sa facă o baie în balastiera apa ……ca poate ……na asta este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.