PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Craterele din asfalt care pot cauza o altă tragedie. Lângă Livada

Craterele din asfalt care pot cauza o altă tragedie lângă Livada. Sunt tot mai multe voci care spun că dacă drumul nu ar fi fost atât de denivelat, tragedia de lângă Livada putea fi evitată. Sătmăreanul George Cosma a trimis redacției PortalSM un set de fotografii, realizate pe drumul dintre Livada și Dumbrava, județul Satu Mare.

Deși drumul cu pricina este bun, ca din senin, în mijlocul drumului, au apărut niște cratere, ceea ce reprezintă un real pericol pentru șoferi, mai ales pentru cei care nu cunosc drumul.

”Aceste poze sunt făcute pe drumul dintre Livada și Dumbrava. Întrebare: Dacă într-o noapte vine ambulanța, Smurd-ul, pompierii, pt că este o urgență, șoferul nu cunoaște drumul, groapa fiind în mijlocul drumului, nesemnalizată… Se poate produce un accident? Dacă Doamne ferește se întâmplă, tot soferul îi vinovat că nu a adaptat viteza la condițiile de drum?”, spune George Cosma.

Nu puține au fost cazurile când s-au produs accidente, unele chiar mortale, din cauza acestor cratere apărute în asfalt. În cazul prezentat aici situația este și mai rea. Cum drumul este bun, orice șofer are intenția de a accelera. Gropile apar în mijlocul unui drum fără denivelări. Șoferii care nu cunosc drumul văd tîrziu aceste gropi, nu mai apuca să decelereze și de aici se poate întâmplă o altă tragedie.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!