PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOPLANURI. Oasis a pregătit planul Mall-ul Prima Shops Satu Mare. Aveţi obiecţii?

Oasis Retail Development a pregătit planul Mall-ului Prima Shops Satu Mare, investiţie preconizată a fi realizată pe drumul Careiului, lângă Praktiker.

Documentaţia în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal a fost depusă la Primăria Satu Mare, iar cea de-a doua dezbatere publică va avea loc luni, 24 iulie, începând cu ora 12:00 la sediul administraţiei municipale.

”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, se arată în memoriul tehnic depus de dezvoltator la sediul Primăriei Satu Mare în vederea elaborării PUZ-ului necesar.

Centrul comercial Prima Shops Satu Mare urmează a fi construit pe Drumul Careiului, înainte de Practiker, unde Oasis a cumpărat terenuri încă din anul 2008, în plină criză economică.

Noul mall ar urma să se întindă pe o suprafață de aproximativ 11.800 de metri pătrați, din care circa 6.000 de metri pătrați centrul comercial propriu-zis, iar restul locuri de parcare. Galeriile comerciale se vor ridica cu un regim de înălțime de maxim P+2.

Prima Shops este un brand dezvoltat de Oasis, primul centru de acest gen, recent inaugurat, fiind Prima Shops Oradea. Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

Așadar, dacă aveți obiecții cu privire la acest proiect, puteți participa la dezbaterea publică de la Primăria Satu Mare.

PortalSM vă prezintă primele planuri cu sistematizarea terenului.