Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOPLANURI. Oasis a pregătit planul Mall-ul Prima Shops Satu Mare. Aveţi obiecţii?

Oasis Retail Development a pregătit planul Mall-ului Prima Shops Satu Mare, investiţie preconizată a fi realizată pe drumul Careiului, lângă Praktiker.

Documentaţia în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal a fost depusă la Primăria Satu Mare, iar cea de-a doua dezbatere publică va avea loc luni, 24 iulie, începând cu ora 12:00 la sediul administraţiei municipale.

”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, se arată în memoriul tehnic depus de dezvoltator la sediul Primăriei Satu Mare în vederea elaborării PUZ-ului necesar.

Centrul comercial Prima Shops Satu Mare urmează a fi construit pe Drumul Careiului, înainte de Practiker, unde Oasis a cumpărat terenuri încă din anul 2008, în plină criză economică.

Noul mall ar urma să se întindă pe o suprafață de aproximativ 11.800 de metri pătrați, din care circa 6.000 de metri pătrați centrul comercial propriu-zis, iar restul locuri de parcare. Galeriile comerciale se vor ridica cu un regim de înălțime de maxim P+2.

Prima Shops este un brand dezvoltat de Oasis, primul centru de acest gen, recent inaugurat, fiind Prima Shops Oradea. Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

Așadar, dacă aveți obiecții cu privire la acest proiect, puteți participa la dezbaterea publică de la Primăria Satu Mare.

PortalSM vă prezintă primele planuri cu sistematizarea terenului.

17 comentarii

  1. Vector Popescu Răspunde

    Da,as avea o obiectie intrucat parcarea m-i se pare ca nu e ok !! Liniile trasate in parcarea Mall-ului sunt diagonal opuse cotangentei pe unghiul bisectoarei sumei catetelor iar cei doi vectori par a fi perpendiculari desi condiția ca două plane să fie paralele f|M|+g|MG|=k astfel incat printr-o relatie lineara intre distantele punctelor mobile la doua puncte fixe acestea sa fie linii drepte,nu in diagonala.

  2. Mirrors Răspunde

    Pai si NEPI unde este ?

  3. Eu Răspunde

    Da se tot anunță că au planuri da faptic nimic, trebuie să mergem la Baia Mare sau la Oradea că la noi din cauza domnilor cu șpaga nu sau putut face….sau făcut două “malluri”de toată jena.

  4. X Răspunde

    HAI CU SENSUL GIRATOR

  5. parearea mea Răspunde

    Satmarenii au nevoie si de magazine cu pretul pe masura veniturilor lor. Care sunt acestea (in afara de mesele de la Piata de vechituri)? Degeaba se deschide cate un market cu 2 produse mai ieftine si restul cu preturi până la cer. Nici satmareanul nu poate cumpara, nici magazinul nu va rezista!

  6. y Răspunde

    Mai uitați-vă prin DEX. Ăsta nu e mall, eu doar un magazin mai măricel, nu vedeți că e doar puțin mai mare decât magazinul Decolux? Dar de mine să se construiască. De 1 an nu am fost la Billa-Carrefour, de vreo doi la Kaufland sau Auchan, prin martie la Lidl și deloc în Penny Market (nici nu știu cum arată). Și mă descurc.

    • cârcotaş Răspunde

      Te descurci dar numai tu ştii cât suferi,spune drept.

      • sătmărean Răspunde

        De când am ajuns de două ori la doctor în două ocazii diferite și din cauza legumelor cumpărate din două supermarketuri diferite, legume netratate termic din în salata mea cică sănătoasă (morcovi, dovlecel și salată iceberg etc.) le cultiv eu. Deci nu sufăr. Și crede-mă și gustul este diferit. Nu cred că este normal să faci erupție pe tot corpul ca la pojar. Și am făcut pojar în copilărie. Deci cine vrea să mănânce, eu mai bine mă lipsesc. Ș

      • sătmărean Răspunde

        De când am ajuns de două ori la doctor în două ocazii diferite și din cauza legumelor cumpărate din două supermarketuri diferite, legume netratate termic din salata mea cică sănătoasă (morcovi, dovlecel și salată iceberg etc.) le cultiv eu. Deci nu sufăr. Și crede-mă și gustul este diferit. Iar dacă nu este că nu este sezon, nu mănânc. Nu trebuie neapărat să mănânci lebeniță sau roșii în ianuarie.
        Nu cred că este normal să faci erupție pe tot corpul ca la pojar. Și am făcut pojar în copilărie. Deci cine vrea să mănânce poftă bună, eu mai bine mă lipsesc. Și cine vrea să cumpere pere din Chile, struguri din Africa de Sud, usturoi din China etc. să cumpere. Noi suntem săraci, noi nu avem, așa-i?

        • X Răspunde

          Si eu ma cac imprastiat de la legumele din supermarket.
          Daca ii scump nu ii bun, daca ii stricat nu ii bun, daca ii ieftin si sunt din China si Turcia iarasi nu ii bun, daca lebenita si capsunii nu sunt dulci nu ii bun.

          Veizi sa nu bei apa de la robinet ca ii plina de clor, nu mai sta pe net ca te radiaza WiFi-ul la capatana si iti vor creste bube in cap si nici pe telefon.

    • X Răspunde

      Se vede ca esti de pe alta planeta. Ala ii SatAn, nu Decolux.
      Macar recunoaste ca mergi la Unicarm si CBA.

      • sătmărean Răspunde

        La cele 2 magazine menționate nici din greșeală nu mă duc. De producători locali nu ai auzit? Așa se pare. Magazinul de carne Weinberger, ferma de capre de la Culciu etc. ?

        • Norick Răspunde

          Hai mai lasa vrajelile astea de 2 lei – cu carne si lapte de capra ai rezolvat toate cumparaturile ?? Si unde raman categoriile de genul : detergenti , produse de curatenie, cosmetice si mai draq stie ce minuni – care par o prostie, dar fara ei deja nu poti trai in sec XXI .
          Dar daca Tu stai undeva in munti si traiesti ca un pustinc ,atunci scuze , ai dreptate – dar pana ce folosesti internet si joci rolul unui destept nu te cred…:-))))

          • sătmărean

            Am dat doar niște exemple. Dar mall-urile vin exact pentru comozii ca tine, unde omul merge dumineca la supermarket unde găsește de toate, la promoție, cu nu știu cât la sută mai ieftin etc., etc., etc. Nu este așa de greu să te descurci cum fac eu. Dar lenea e mare. E religioa secolului XXI. Împreună cu mall-urile. Eu mă lipsesc. Dar gândește-te că din cauza porcăriilor la promoție pe care le cumpărăm cu toții, sau cel puțin majoritatea, producătorii locali care încearcă cât de cât să producă ceva mai natural dar oricum mai proaspăt, dau faliment. Du-te, te rog la magazinul Weinberger de pe strada B.P.Hașdeu și compară carnea de acolo cu cel de la superhipermarket. Știi, eu am un verișor care an de an vine la mine din Gőteborg de vreo 15 ani ca să mănânce roșii și vinete. Cică ăștia mai au gust. Cel puțin în sezon. Iar pentru detergent și restul nu mă obosesc până la supermarket. Sunt destule magazine mici. Și poate e puțin mai scump dar nu stau la casă jumătate de oră să plătesc. Dacă reorganizezi puțin viața îți dai seama că intrând în supermarket de fapt ai cumpărat pe lângă cele necesare încă de cel puțin 50 – 100 lei lucruri de care nu ai nevoie.

          • Norick

            Ai si n-ai dreptate (parerea mea) .Din pacate producatorii locali nu au inca calitatea ceruta de catre cumparatori – sau daca da , atunci sunt foaaarte scumpe. (exemplu este chiar ferma de capra amintita de catre Tine).Suntem “nevoiti” sa inghitim toate prostiile de marketing a marilor magazine – sau mergem la magazinul mix de la colt si cumparam produse expirate , re-sigilate , uscate , etc. – si evident mai scump… Tu decizi – banii sunt ai tai , nimeni nu te obliga sa cheltui… 🙂
            In rest o zi buna… 😉

  7. sătmărean Răspunde

    @norick. Îmi pare bine că și altcineva a auzit de ferma de capre. Ai dreptate, produsele lor sunt scumpe dar de calitate. Și nu poți mânca cașcavalul de capră de la ei ca pe cel din magazin, produs de duzină. Este foarte consistent, deci de saturi din puțin. Și este făcut din lapte. Culmea este că nu prea are piață de desfacere și ferma exportă în Spania laptele de capră. Acolo se vinde ca produs spaniol. Atât despre respectarea legislației în UE. În rest o zi bună.

  8. Norick Răspunde

    @sătmărean : da , am avut ocazia sa gust si eu cateva produse de la ferma respectiva. Sunt foarte o.k. , dar din pacate eu nu-mi pot permite sa includ in alimentatia zilnica…;-) Cum noi suntem fraieriti de originea produselor , evident si restul membrilor UE primesc cate ceva “ilegal” – piata este foarte “murdara” – comerciantii comit orice metoda in speranta profitului… :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.