PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Lucrări în bătaie de joc. Cine a recepționat asemenea lucrare

Multe dintre investițiile efectuate în această perioadă în municipiul Satu Mare au fost lucrări în bătaie de joc. Unul dintre cele mai elocvente exemple sunt și băncuțele de pe lângă trotuarul de pe Drmul Careiului, ce leagă cartierul Micro 16 de zona Auchan-Praktiker.

Așa cum se poate observa din fotografiile trimise de un cititor PortalSM, aceste băncuțe se află cu aproape un jumătate de metru mai jos decât trotuarul în sine.

”Cum poți să stai pe bancă să te relaxezi, când aceasta este cu mult mai jos decât trotuarul. Cine a recepționat asemenea bătaie de joc? Ce au de spus factorii de răspundere din Primăriei? Ce răspuns au cei de la Urbanism al acestui oraș care, pentru unii, e bătaie de joc. Până când?”, se întreabă sătmăreanul care ne-a trimis aceste fotografii.

Poate primim și ceva răspunsuri din partea Primăriei Satu Mare cu privire la acest aspect.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!